Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Ylivieskan etusivu

Mitä kesäyliopisto tarjoaa

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto on perustettu vuonna 1951. Kesäyliopisto tarjoaa koulutuspalveluja eri asiakasryhmille. Pääosa opetuksesta on avointa yliopisto-opetusta ja ammatillista täydennyskoulutusta, joiden lisäksi järjestetään valmentavia ja harrastustavoitteisia kursseja. Ohjelmistoon sisältyy myös erilaisia yleisötilaisuuksia. Kesäyliopiston opetus on pääsääntöisesti kaikille avointa aikaisemmasta pohjakoulutuksesta tai iästä riippumatta.

Kesäyliopisto järjestää runsaasti myös tilauskoulutusta. Tilauskoulutukseen liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä kesäyliopiston rehtoriin tai koulutussuunnittelijoihin, ks. Ota yhteyttä.

Ylivieskan toimipaikka keskellä tapahtumia

Ylivieskan toimipiste sijaitsee Ylivieskatalo Akustiikassa, os. Koulukatu 2 B. Toimisto sijaitsee 3. kerroksessa, johon kulku Päivärinnan koulun sisäpihan puolelta. Toimisto on avoinna sovittaessa. Pääosa koulutuksista ja opetuksesta pidetään Akustiikan tiloissa, muita mahdollisia tiloja ovat ammattikorkeakoulun tekniikan ja sosiaalialan yksiköiden tilat. Opetuspaikat ilmoitetaan koulutuksen kutsukirjeessä. Tenttipaikat ilmoitetaan kesäyliopiston kotisivuilla tenttikalenterissa.

Mistä saat tietoa toiminnastamme?

Vuoden 2019 aikana pyrimme tiedottamaan toiminnastamme monia eri kanavia käyttäen. Olethan käynyt tykkäämässä Facebook-sivuistamme

https://www.facebook.com/kesayliopisto.YkaPj/

tai seuraatko meitä Instagramissa:

https://www.instagram.com/yka_pj_ppkyo/ 

Kuukausittain ilmestyvän uutiskirjeen saat automaattisesti, jos olet ollut meillä opiskelijana viimeisen 1,5 vuoden aikana. (Huom! Jos olet lisännyt markkinointikiellon tietoihisi, et voi saada uutiskirjettä)
Voit tilata myös itsellesi uutiskirjeen tämän linkin kautta .

Tarjontamme päivittyy koko ajan, joten suosittelemme seuraamaan nettisivujamme säännöllisesti. Löydät koulutustarjontamme täältä.

Voit myös pyytää itsellesi paperisia esitteitä, jos haluat. Ota silloin yhteyttä toimistoomme esimerkiksi sähköpostilla kesayo(at)ylivieska.fi.

Tervetuloa opiskelemaan kesäyliopistoon
- ympäri vuoden!