Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Ylivieskan etusivu

Mitä kesäyliopisto tarjoaa

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto on perustettu vuonna 1951. Kesäyliopisto tarjoaa koulutuspalveluja eri asiakasryhmille. Pääosa opetuksesta on avointa yliopisto-opetusta ja ammatillista täydennyskoulutusta, joiden lisäksi järjestetään valmentavia ja harrastustavoitteisia kursseja. Ohjelmistoon sisältyy myös erilaisia yleisötilaisuuksia. Kesäyliopiston opetus on pääsääntöisesti kaikille avointa aikaisemmasta pohjakoulutuksesta tai iästä riippumatta.

Kesäyliopisto järjestää runsaasti myös tilauskoulutusta. Tilauskoulutukseen liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä kesäyliopiston rehtoriin tai koulutussuunnittelijoihin, ks. Ota yhteyttä.

Ylivieskan toimipaikka keskellä tapahtumia

Ylivieskan toimipiste sijaitsee Ylivieskatalo Akustiikassa, os. Koulukatu 2 B  (avoinna arkisin klo 9.00 - 15.00). Toimisto sijaitsee 3. kerroksessa, johon kulku Päivärinnan koulun sisäpihan puolelta. Pääosa koulutuksista ja opetuksesta pidetään Akustiikan tiloissa, muita mahdollisia tiloja ovat ammattikorkeakoulun tekniikan ja sosiaalialan yksiköiden tilat. Opetuspaikat ilmoitetaan koulutuksen kutsukirjeessä. Tenttipaikat ilmoitetaan kesäyliopiston kotisivuilla tenttikalenterissa.

Koulutusopas siirtyy sähköiseen aikaan

Kesäyliopisto haluaa tehdä oman osuutensa maapallon hyväksi ja on luopunut paperisesta koulutuskalenterista. Koulutustiedot löytyvät paitsi Koulutustarjonta-sivulta, myös sähköisinä ala- ja aihepiirikohtaisina koulutusvihkosina e-julkaisuista. Kurssitietoja päivitetään jatkuvasti ja ajankohtaisimmat tiedot löytyvät nettisivuilta. Jos haluat kuitenkin tilata itsellesi tai organisaatiollesi paperisen esitevihkon, ole yhteydessä Ylivieska-Pyhäjärven toimistoon. Katso yhteystiedot Ota yhteyttä -sivulta tai täytä yhteydenottolomake.

Tervetuloa opiskelemaan kesäyliopistoon
- ympäri vuoden!