Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Yhteiskuntaopin abikurssi (20 t)

Onnistu ylioppilaskirjoituksissa, tule vahvistamaan osaamistasi kesälukioon!

Aika ja paikka

Ma–pe 22.–26.7.2019 klo 13.00–16.15
Oulun yliopisto, Linnanmaa

Kohderyhmä

Yhteiskuntaoppia ainereaalissa kirjoittavat, yhteiskuntatieteelliseen mahdollisesti jatko-opintoihin hakeutuvat sekä ne, jotka kokevat tarvitsevansa perustietoa suomalaisesta yhteiskunnasta, sen kehityksestä, päätöksenteosta ja rakenteesta

Kouluttaja

FL Tuula Siira

Tuulalla on pitkä kokemus lukiolaisten valmentamisessa Suomen kärkituloksiin.

Sisältö

Yhteiskuntaopin lukion oppimäärän kertaus sekä uusiin tehtävätyyppeihin ja sähköiseen ainereaaliin perehtyminen ja vastaustekniikan hiominen. Innostava käytännönläheinen ote. Päivitämme kurssilla niin yhteiskuntaopin, taloustiedon kuin globaalin maailman ja Euroopan unionin sekä lakitiedon kurssien tiedot. Lisäksi opiskelemme, miten kiitettävät vastaukset laaditaan. Suosittelemme ottamaan kurssille mukaan oman kannettavan tietokoneen.

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, puh. 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Hinta

70 € sisältäen opettajan laatiman oppimateriaalin

Ilmoittautuminen

14.6. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan

Huom. Kesäyliopiston toimisto on suljettu 6.7. alkaen. Mikäli ilmoittaudut kurssille tämän jälkeen, lähetämme kutsun sähköpostiisi aikaisintaan 18.7.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.