Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Yhteiskuntaopin abikurssi (20 t)

Aika ja paikka

Ti 19.2., to 21.2., ke 27.2., ma 4.3. ja ti 5.3.2019 klo 16.30–19.45

Oulu (Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston tilat keskustassa)

 

Kohderyhmä

Yhteiskuntaoppia ainereaalissa kirjoittavat, yhteiskuntatieteelliseen mahdollisesti jatko-opintoihin hakeutuvat sekä ne, jotka kokevat tarvitsevansa perustietoa suomalaisesta yhteiskunnasta, sen kehityksestä, päätöksenteosta ja rakenteesta

Kouluttaja

FL Tuula Siira

Sisältö

Yhteiskuntaopin lukion oppimäärän kertaus sekä uusiin tehtävätyyppeihin ja sähköiseen ainereaaliin perehtyminen ja vastaustekniikan hiominen. Innostava käytännönläheinen ote. Päivitämme kurssilla niin yhteiskuntaopin, taloustiedon kuin globaalin maailman ja Euroopan unionin sekä lakitiedon kurssien tiedot. Lisäksi opiskelemme, miten kiitettävät vastaukset laaditaan. Suosittelemme ottamaan kurssille mukaan oman kannettavan tietokoneen.

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, puh. 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Hinta

70 € sisältäen opettajan laatiman oppimateriaalin

Ilmoittautuminen

4.2.2019 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.