Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Voimauttavan vuorovaikutuksen perusteet kehitysvammatyössä

Toimintatapa vaikeasti kehitysvammaisten ja vahvasti autististen ihmisten sosiaalisten ja vuorovaikutustaitojen kehityksen tukemiseen

Aika ja paikka

Pe 27.9.19 klo 9.00-15.00 Kuusamo
Paikka ilmoitetaan tarkemmin kutsussa osallistujille.

Kohderyhmä

Kehitysvammaisten ja autististen ihmisten kanssa työskentelevät sosiaali- ja terveydenhoitoalan ammattilaiset, kasvatus- ja opetusalan ammattilaiset, järjestöjen työntekijät ja muut aiheesta kiinnostuneet

Kouluttaja

Tikoteekin erityisasiantuntija, puheterapeutti, Intensive Interaction Co-ordinator kouluttaja Kaisa Martikainen

Sisältö

Voimauttava vuorovaikutus (Intensive Interaction) on toimintatapa, joka tukee vaikeasti kehitysvammaisten ja vahvasti autististen ihmisten sosiaalisten ja vuorovaikutustaitojen kehitystä. Koulutus perehdyttää osallistujat Voimauttavan vuorovaikutuksen periaatteisiin ja käytännön toteuttamiseen.

Koulutuksen pääsisältöteemat ovat:

  • Voimauttavan vuorovaikutuksen lähtökohtia
  • Voimauttava vuorovaikutus käytännössä

Koulutuksessa perehdytään Voimauttavan vuorovaikutuksen toimintatavan lähtökohtiin, kommunikoinnin perustaan ja periaatteisiin, toteuttamisen tapoihin arjessa ja toimintatavan vaikutusten seurantaan.

Hinta

165 € sisältäen koulutuksen, materiaalin, lounaan ja kahvin

Ilmoittautuminen

12.9. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Kuusamon toimipaikkaan

Koulutus järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi määräpäivään mennessä.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.