Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Videokuvauksen ja editoinnin jatkokurssi senioreille

Aika ja paikka

Ti 7.5. ja 14.5.19 klo 16.00-19.00

Paikka: Valveen elokuvakoulun videopaja, Hallituskatu 7, Oulu, 1. kerros (käynti kahvion takanurkasta liuskaa pitkin)

Kohderyhmä

Kiinnostaako videokuvaaminen ja editointi, mutta kaipaat tukea ja vinkkejä tekniikan haltuunottoon? Mukaan voi tulla vaikkei olisi käynyt peruskurssilla, riittää että kameran ja tietokoneen käytön alkeet ovat hallussa.

Kuva Pixabay

Kouluttaja

Valveen elokuvakoulun mediaopettaja Antti Haaranen

Sisältö

Tällä kurssilla harjoitellaan videokuvaamista ja videomateriaalin editointia Pinnacle Studio -editointiohjelmalla. Pääpaino on editoinnin harjoittelussa.

Huom! Osallistujien tulee ottaa mukaan oma tietokone, johon on asennettu joko maksullinen versio Pinnacle Studiosta (versio 18 tai uudempi) tai 30 päivää toimiva ilmainen kokeiluversio, jossa on riittävästi kokeiluaikaa jäljellä kurssin ajaksi. Työskennellä voi myös pareittain, jolloin kaikilla ei tarvitse olla omaa tietokonetta. Oman videokameran tai videokuvaa kuvaavan digikameran saa tuoda. Myös elokuvakoulun kamerat ovat käytettävissä.

Lataa Pinnacle Studion kokeiluversio tästä: https://www.pinnaclesys.com/en/free-trials/

Hinta

65 €

Ilmoittautuminen

23.4. Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.