Valokuvauksen perusopinnot ensimmäistä kertaa tarjolla Kuusamossa

06.10.2016

Uusi kokonaisuus alkaa tänä syksynä, ja jatkuu kevääseen 2018 saakka.

Valokuvauksen perusopinnot tulevat tänä syksynä ensimmäistä kertaa tarjontaan Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Kuusamon toimipaikassa. Kyseessä on Lapin yliopiston Taiteiden tiedekunnan tarjoama kokonaisuus, jossa tarkastellaan valokuvausta sen historiasta nykypäivän käytäntöihin. Käytännönläheisessä opintokokonaisuudessa opitaan ymmärtämään ja hyödyntämään erilaisia tallennusvälineitä omassa visuaalisessa kerronnassaan ja taiteellisessa työskentelyssään. Opinnot ovat kattava paketti perusteista oman valokuvaproduktion luomiseen saakka. Opintojen luonteen ja laajuuden vuoksi opinnot tulevat harvoin tarjontaan, joten mahdollisuus kannattaa nyt hyödyntää. Opinnot jakautuvat kolmeen lukukauteen, ja opiskelu painottuu iltaisin ja viikonloppuisin järjestettäviin lähiopetusjaksoihin. 

Valokuvauksen perusopintojen järjestäminen tukee Kuusamo-opiston tavoitetta laajentaa alueen valokuvausalan osaamista, sekä osaltaan tukee myös tulevan Soveltavan kuvataiteen ja luontokuvan maisteriohjelman toteutusta. 

Lue lisää valokuvauksen perusopinnoista kesäyliopiston nettisivuilta: 

http://www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi/fi/valokuvauksen-perusopinnot-johdantokurssi-28-op-ly-ayuval010/

Lisätietoa opinnoista antaa koulutussuunnittelija Hanne Palosaari, puh. 0400 175 657, hanne.palosaari@kuusamo.fi, sekä kesäyliopiston toimisto, puh. 040 860 8715, kesayo@kuusamo.fi.