Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Uutta työoikeudellista lainsäädäntöä ja oikeuskäytäntöä

Aika ja paikka

Ti 11.12.2018 klo 9.00–15.00

Oulu, etäluentona Kuusamossa, Pyhäjärvellä, Raahessa ja Ylivieskassa

Kohderyhmä

Lakimiehet, liittojen asiamiehet, luottamusmiehet ja henkilöstöasioita hoitavat

Kouluttaja

Työoikeuden professori, OTT Seppo Koskinen

Seppo Koskinen on työskennellyt työoikeuden professorina Turun yliopistossa vuodesta 2013 lähtien. Sitä ennen hän oli työ- ja sosiaalioikeuden professorina Lapin yliopistossa vuodesta 1993 alkaen. Koulutukseltaan Koskinen on sekä oikeustieteen tohtori että valtiotieteen kandidaatti pääaineena sosiaalipolitiikka.

Koskinen on kirjoittanut monista työoikeuden kysymyksistä. Pääaiheena hänellä on ollut työsuhdeturva. Hänellä on yli 450 julkaisua, joista kirjoja joko yksin omissa nimissä tai yhdessä muiden kanssa on noin 30.

Koskinen osallistuu aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun ja tekee muun muassa uutisia. Hänellä on läheiset ja kiinteät suhteet työoikeudellisia riitakysymyksiä hoitaviin ja ratkaiseviin tahoihin.

Seppo Koskinen on mukana monenlaisten työoikeudellisten yhdistysten toiminnassa. Hän on osallistunut työoikeudellisiin pohjoismaisiin, eurooppalaisiin ja maailmanlaajuisiin seminaareihin ja kongresseihin aktiivisesti 1970 -luvun puolivälistä alkaen.

Sisältö

  • Uudet säännökset koskien määräaikaisten työsopimusten solmimisen edellytyksiä
  • Ns. 0-tuntisopimusten sääntely
  • Henkilökohtaisten päättämisperusteiden kynnyksen korkeus pienissä yrityksissä
  • Korkeimman oikeuden ja työtuomioistuimen uutta työoikeudellista oikeuskäytäntöä vuosilta 2017–2018

Koulutuksessa käsitellään myös mahdollisia työaikalakiin ja lakiin yksityisyyden suojasta työelämässä tulevia muutoksia.

Hinta

150 € Oulussa / 140 € Kuusamossa / 130 € Pyhäjärvellä, Raahessa ja Ylivieskassa sisältäen materiaalin ja kahvitarjoilut, Kuusamossa myös lounaan

Ilmoittautuminen

21.11. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun, Kuusamon, Pyhäjärven, Raahen tai Ylivieskan toimipaikkaan

Koulutus toteutuu, mukaan voi vielä ilmoittautua!

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.