Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Tuu kuvaan! Digitaalisen valokuvauksen työpaja 9–12-vuotiaille 3.–5.6.2019

Lasten ja nuorten kesäyliopisto 2019

Aika ja paikka

Ma–ke 3.–5.6.2019 klo 13.00–16.00 Oulu, paikka ilmoitetaan tarkemmin sähköpostiin lähetettävässä kutsussa

Kouluttaja

Kuvataideopettaja, LO Anniina Holappa

Sisältö

Työpajassa opit valokuvaamisen perusteita ja pääset kokeilemaan, mikä sinun mielestäsi tekee mielenkiintoisen valokuvan. Mitäpä jos kokeillaan ylösalaisin kuvaamista? Minkälaisia maailmoja löydät heijastavista pinnoista? Mitä jos muurahaisella olisi kamera? Valokuvaamisen perusteiden lisäksi kurssilla muokataan omia kuvia ilmaisia kuvanmuokkausohjelmia käyttäen ja tutustutaan tavanomaisimpiin muokkaussäätöihin. Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille tai jo vähän kuvanneille digitaalisesta valokuvauksesta kiinnostuneille.

Tarvikkeet

Ota mukaan oma kamera, kuvien siirtoa varten johto tai kortinlukija sekä kannettava tietokone. Käymme ulkona valokuvaamassa säävarauksella.

Kuva Anniina Holappa

Hinta

45 €

Ilmoittautuminen

15.5. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan osoitteessa http://www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi/fi/lasten-ja-nuorten-kesayliopisto-2019-oulussa/

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu.