Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Trauma Tapping Technique

Psyykkisten traumakokemusten vapauttaminen akupisteiden naputtamiseen pohjautuvien traumamenetelmien avulla

Aika ja paikka

Ti 26.11.2019 klo 9.00–16.00 Oulu

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu terveyden ja sosiaalialan ammattilaisille sekä psykoterapeuteille, joilla on kokemusta psyykkisesti traumatisoituneiden asiakkaiden kanssa työskentelystä.

Kouluttaja

Kipupsykologi, psykoterapeutti, hypnoterapeutti, EMDR-terapeutti, EDxTM kouluttaja Juha Siira, Pohjois-Karjalan keskussairaalan kipupoliklinikka

Juha Siira on kirjoittanut Mikael Saarisen kanssa vuonna 2008 kirjan Tunnetreenillä tasapainoon–Harjoituksia ja tekniikoita keholle ja mielelle sekä vuonna 2011 kirjan Tunnekartalle–tietoisempaan Tunne-elämään (Kirjapaja). Viime vuonna häneltä ja Karita Palomäeltä ilmestyi kirja Kehon viisaat viestit (Kirjapaja).

Sisältö

Trauma Tapping perustuu psykologi Roger Callahanin ja psykologi Fred Gallon kehittämiin akupisteiden naputtamiseen pohjautuviin tekniikoihin psyykkisten traumaattisten kokemusten purkamiseksi. Trauma Tapping -tekniikoissa keskeisiä käsitteitä ovat ongelmatilaan virittäytyminen, tiettyjen akupisteiden naputtaminen sormenpäillä sekä niiden seurauksena tapahtuva tunnejumien vapautuminen.

Tässä koulutuksessa opit Trauma Tapping -tekniikoiden keskeiset periaatteet: erityyppisten psyykkisten traumojen hoitoon tarkoitetut naputus- / hoitosarjat, hoidon kulun sekä traumatyöskentelyyn keskeisesti kuuluvia vakauttamistekniikoita.

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, puh. 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Hinta

150 € sisältäen koulutuksen ja luentomateriaalin

Ilmoittautuminen

7.11. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.