Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Sosiaalipsykologia 25 op (UEF)

Aika ja paikka

Lukuvuosi 2018-2019

Opinnot toteutetaan monimuoto-opintoina.

Sisältö

Sosiaalipsykologia tarkastelee ihmisten toiminnan, ajattelutapojen, tunteiden ja identiteetin muodostumista suhteessa sosiaaliseen ympäristöön ja yhteiskuntaan, sekä ihmisten väliseen vuorovaikutukseen ja ryhmäprosesseihin liittyviä ilmiöitä. Itä-Suomen yliopistossa sosiaalipsykologian opiskelu ja tutkimus painottuvat terveyteen, yksilöiden elämänkulun käänteisiin ja yhteisöihin liittyvän hyvinvoinnin tarkasteluun sekä työyhteisöjen kehittämiseen hyvinvointia ja erilaisuuden hyväksymistä edistäviksi. Sosiaalipsykologian opiskelu antaa valmiuksia toimia erilaisissa ihmissuhdeammateissa. Sosiaalipsykologian perusopintoja voi opiskella sivuaineena, joka soveltuu moniin eri tutkintoihin.

Kokonaisuuteen sisältyvät kurssit

Hinta

Koko opintokokonaisuus:
Oulu: 500 € (Oulun yliopiston perustutkinto-opiskelijat 375 €)
Kuusamo: 500 € (Hinta kuusamolaisille 375 €; Kuusamon kaupunki tukee kuusamolaisten opiskelua avoimessa yliopistossa Sosiaalipsykologia 25 op -kokonaisuudessa 125 €:lla.)
Raahe: 500 €
Ylivieska: 500 € .

Yksittäisten opintojakson hinnat löytyvät opintojaksokuvauksista.

Ilmoittautuminen

11.9.2018 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun, Kuusamon, Raahen tai Ylivieskan toimipaikkaan

Ilmoittautuminen on päättynyt!

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.