Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Sosiaalipsykologia 25 op (UEF)

Aika ja paikka

Lukuvuosi 2017-2018

Opinnot toteutetaan monimuoto-opintoina Oulun toimipaikassa.

Sisältö

Sosiaalipsykologia tarkastelee ihmisten toiminnan, ajattelutapojen, tunteiden ja identiteetin muodostumista suhteessa sosiaaliseen ympäristöön ja yhteiskuntaan, sekä ihmisten väliseen vuorovaikutukseen ja ryhmäprosesseihin liittyviä ilmiöitä. Itä-Suomen yliopistossa sosiaalipsykologian opiskelu ja tutkimus painottuvat terveyteen, yksilöiden elämänkulun käänteisiin ja yhteisöihin liittyvän hyvinvoinnin tarkasteluun sekä työyhteisöjen kehittämiseen hyvinvointia ja erilaisuuden hyväksymistä edistäviksi. Sosiaalipsykologian opiskelu antaa valmiuksia toimia erilaisissa ihmissuhdeammateissa. Sosiaalipsykologian perusopintoja voi opiskella sivuaineena, joka soveltuu moniin eri tutkintoihin.

Saat opintojaksojen tiedot näkyviin klikkaamalla niiden nimeä alla olevassa kohdassa Kokonaisuuteen sisältyvät kurssit.

Kokonaisuuteen sisältyvät kurssit

Hinta

Koko opintokokonaisuus: 500 € (Oulun yliopiston perustutkinto-opiskelijat 375 €), laskutetaan kahdessa erässä syyslukukaudella

Yksittäiset opintojaksot: 138 €/opintojakso (Oulun yliopiston perustutkinto-opiskelijat 97 €/opintojakso)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.