Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Simply Meditaatio

Simply Meditaatio on aivan uusi tapa meditoida. Menetelmä on kehitetty nimenomaan länsimaisille ihmisille, joille rauhoittuminen on vaikeaa. Tekniikat ovat helppoja oppia ja vaativat päivittäin vain 5–10 minuuttia. Mutta se on paljon enemmän kuin tekniikka. Simply Mediaatio voi vaikuttaa koko elämäämme muuttamalla sen, miltä sisällämme tuntuu ja vaikuttamalla siihen, miten näemme elämämme.

Aika ja paikka

Ma 25.11.2019 klo 9.00–15.00 Oulu

Kohderyhmä

Simply Meditaatio soveltuu hyvin kaikille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille perusterveille ihmisille.

Kouluttaja

Kipupsykologi, psykoterapeutti, hypnoterapeutti, EMDR-terapeutti, EDxTM kouluttaja Juha Siira, Pohjois-Karjalan keskussairaalan kipupoliklinikka

Juha Siira on kirjoittanut Mikael Saarisen kanssa vuonna 2008 kirjan Tunnetreenillä tasapainoon–Harjoituksia ja tekniikoita keholle ja mielelle sekä vuonna 2011 kirjan Tunnekartalle–tietoisempaan Tunne-elämään (Kirjapaja). Viime vuonna häneltä ja Karita Palomäeltä ilmestyi kirja Kehon viisaat viestit (Kirjapaja).

Sisältö

Simply Mediaatio koostuu kymmenestä toisiaan täydentävästä harjoitteesta, jotka opetellaan yhden koulutuspäivän aikana. Simply Meditaation keskeinen sanoma on, että sisällämme on rakkaus, joka ei ole riippuvainen mistään ulkoisista tekijöistä. Simply Meditaation harjoittaminen yhdistää sinut tähän sisäiseen rakkauteen. Sen seurauksena elämä koetaan myönteisemmin ja iloisemmin. Harjoitteiden avulla harmonisoidaan mieli, sydän ja tunteet. Se muuttaa sisäiset kokemuksemme ja sen myötä elämänlaatu paranee.

Koulutuksessa jokainen osallistuja saa harjoittajan käsikirjan ja helminauhan keskittymisen helpottamiseksi.

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, puh. 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Hinta

150 € sisältäen koulutuksen ja materiaalin

Ilmoittautuminen

7.11. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.