Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Seniorin lempeä jumppa, ryhmä 2

Aika ja paikka

Ma 19.11., 26.11., 3.12., 10.12. ja 17.12.2018 klo 13.00–14.00

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston koulutustila, Torikatu 22 A, 2. krs

Kouluttaja

KM, TtM, Ikiliike-ohjaaja Jaana Rantanen

Sisältö

Tällä jumppatunnilla keskitytään senioreiden liikunnallisiin tarpeisiin voimaa, tasapainoa, liikkuvuutta ja kestävyyttä harjoittamalla. Helpon ja lempeän perusjumpan avulla pyritään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn ylläpitämiseen ja parantamiseen. Tunti aloitetaan helpoilla lämmittelyliikkeillä, jonka jälkeen tärkeimmät lihasryhmät käydään läpi. Selkeissä lihaskuntoliikkeissä hyödynnetään pääasiassa oman kehon painoa ja huomioidaan myös osallistujien rajoitteet esim. liikkuvuuden suhteen. Lopuksi tehdään kunnon venyttelyt ja rauhoitutaan loppurentoutuksen avulla. Tunti sopii kaikenkuntoisille senioreille.

Huomioitavaa

Ryhmään osallistuvien kannattaa pukeutua mukaviin ja kiristämättömiin vaatteisiin. Jumpan voi tehdä sukkasillaan, avojaloin, jumppatossuilla tai tukevilla sisäliikuntakengillä. Juomapullo on hyvä varata mukaan.

Hinta

20 €

Ilmoittautuminen

5.11. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan

Ryhmässä on rajoitettu osallistujamäärä.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.