Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Seniorijooga, ryhmä 3

Aika ja paikka

Perjantaisin ajalla 27.9.-13.12.19 klo 11.30-12.30 (ei kokoontumista 25.10. ja 6.12.)

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston koulutustila, Torikatu 22 A, 2. krs

Kouluttaja

KM, TtM, Kokonaisvaltainen joogaohjaaja Jaana Rantanen

Sisältö

Jooga on kokonaisvaltainen ja terapeuttinen liikuntamuoto, jossa keho ja mieli toimivat vuorovaikutuksessa. Joogan avulla voidaan harjoittaa kehon joustavuutta, vahvistaa lihaksia, kasvattaa kehontunnetta ja elinvoimaa sekä kehittää tasapainoa ja keskittymiskykyä. Seniorijooga perustuu klassiseen Hatha-joogaan ja soveltuu sekä aloittelijoille että aiemmin joogaa harrastaneille. Liikkeissä lähdetään aloittelijatasosta, jota voidaan ryhmän mukaan varioida pidemmälle. Kehon liikkeiden lisäksi harjoitteet sisältävät hengitys- ja rentoutusharjoituksia.

Huomioitavaa

Ryhmään osallistuvien kannattaa pukeutua mukaviin ja kiristämättömiin vaatteisiin. Kesäyliopistolta voi lainata joogamattoja ja rentoutumisessa tarvittavia fleecepeittoja.

Hinta

40 €

Ilmoittautuminen

16.9.19 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan.

Ryhmässä on rajoitettu osallistujamäärä. Ryhmään voi vielä ilmoittautua, sillä paikkoja on vapaana.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.