Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Seikkailumatka espanjan kielellä 9–12-vuotiaille - Aventuras en español 3.–7.6.2019

Lasten ja nuorten kesäyliopisto 2019

Aika ja paikka

Ma–pe 3.–7.6.2019 klo 12.00–14.00 Oulu, paikka ilmoitetaan tarkemmin sähköpostiin lähetettävässä kutsussa

Kouluttaja

Ana Figueredo-Leinonen
Ana on kotoisin Uruguaysta, Etelä-Amerikasta, jossa hän toimi englannin kielen opettajana. Hän on asunut Suomessa 5 vuotta ja toiminut espanjan kielen opettajana. Hän pitää valokuvaamisesta, leipomisesta, tanssimisesta ja matkustamisesta.

Sisältö

¡Hola! Tiesitkö, että espanjan kieli on toiseksi puhutuin kieli maailmassa? Tule mukaan tutustumaan espanjan kulttuuriin ja kieleen! Tehdään mielikuvitusmatka Espanjaan, jolloin opit asioita huomaamatta leikkimällä, askartelemalla ja laulamalla. Opit sanastoa ja kielioppia mm. seuraavista aiheista: tervehtiminen, itsensä esitteleminen, numerot, värit, vaatteet. Se on kivaa! ¡Bienvenidos!

Hinta

45 €

Ilmoittautuminen

15.5. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan osoitteessa http://www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi/fi/lasten-ja-nuorten-kesayliopisto-2019-oulussa/

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu.