Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Ravitsemus ja ruokavaliot 5 op (UEF)

Aika ja paikka

Ylivieska

La 23.2. 2019 klo 9.00-15.00

Toinen kerta sovitaan yhdessä opiskelijoiden kanssa.

Kohderyhmä

Kaikki,  jotka ovat kiinnostuneet ravitsemuksesta ja erilaisista ruokavalioista.

Kouluttaja

TtM, Laillistettu ravitsemusterapeutti Eija Orreveteläinen

Tavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija ymmärtää erityisruokavalioiden merkityksen terveyden ylläpitämisessä ja kansansairauksien hoidossa.

Sisältö

Opintojaksolla käydään läpi yleisimmät ruokavaliot kuten sydänystävällinen ruokavalio, kohonneen verenpaineen ruokavaliohoito, diabeetikon ja gluteiiniton ruokavalio sekä kasvisruokavalion koostaminen ja tutustuminen muutamiin muihin erityisruokavalioihin.

Oppimateriaali:
Opetuksessa annettava materiaali.

Opetus- ja suoritustavat:
Luennot 4 t, pienryhmätyöskentely 8 t ja oppimistehtävät.

Arviointi: 0-5

Lisätiedot: Opintojaksoon kuuluu viisi aihealuetta/ tehtävää, joista 2 tehdään itsenäisesti ja kolme  pienryhmätyöskentelynä ( edellyttää opiskelijalta valmistautumista.)

 

 

Huomioitavaa

Huom !  Osio on osa Ravitsemustieteen perusopintojen kokonaisuutta mutta sen voi opiskella myös erillisenä opintojaksona, jolloin siihen ilmoittaudutaan erikseen.

Hinta

138 €.

Ilmoittautuminen

8.2. mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.