Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Raahen etusivu

Mitä kesäyliopisto tarjoaa?

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto on perustettu vuonna 1951. Kesäyliopisto tarjoaa koulutuspalveluja eri asiakasryhmille. Pääosa opetuksesta on avointa yliopisto-opetusta ja ammatillista täydennyskoulutusta, joiden lisäksi järjestetään valmentavia ja harrastustavoitteisia kursseja. Ohjelmistoon sisältyy myös erilaisia yleisötilaisuuksia. Kesäyliopiston opetus on pääsääntöisesti kaikille avointa iästä tai aikaisemmasta pohjakoulutuksesta riippumatta.

Kesäyliopisto järjestää runsaasti myös tilauskoulutusta. Tilauskoulutukseen liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä kesäyliopiston rehtoriin tai koulutussuunnittelijoihin, Raahessa koulutuspäällikköön, ks. Ota yhteyttä.


Raahen toimipaikka

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Raahen toimipaikka on perustettu vuonna 1979.

Raahen toimisto sijaitsee Raahen Porvari- ja Kauppakoulun Puukansliassa osoitteessa Merikatu 2. Toimisto on pääsääntöisesti avoinna arkisin klo 10.00-16.00 ja ilta-aikaan sopimuksen mukaan. Pääosa ammatillisesta koulutuksesta ja avoimesta yliopisto-opetuksesta pidetään Porvarikoulun tiloissa. Opetuspaikat ilmoitetaan opiskelijoille kurssikutsussa. Tenttipaikat ilmoitetaan opiskelijoille sähköpostina lähetettävissä tiedotteissa.


Koulutusopas sähköisessä muodossa

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston toimipaikkojen yhteinen, paperimuodossa oleva koulutuskalenteri on siirtynyt historiaan. Koulutustiedot löytyvät  Koulutustarjonta-sivulta. Kurssitietoja päivitetään jatkuvasti ja ajankohtaisimmat tiedot löytyvät nettisivuilta. (Avointen yliopisto-opintojen osalta ajankohtaiset kurssitiedot löytyvät Optimasta tai vastaavasta oppimisympäristöstä tai laittamalla sähköpostia os: kesayo@raahe.fi). Ota yhteyttä -sivulta löydät linkin nettilomakkeeseen, jolla voit tilata tarkempia tietoja haluamistasi koulutuksista ja esittää koulutustoiveita. Jos tarvitset opintoneuvontaa tai lisätietoa avoimista yliopisto-opinnoista, voit varata ajan myös henkilökohtaiseen opintoneuvontaan ottamalla yhteyttä toimipaikan koulutuspäällikköön.


Tervetuloa opiskelemaan kesäyliopistoon
- ympäri vuoden!