Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Python-ohjelmointia opettajille

Aika ja paikka

La 16.3. ja 6.4.2019 (2 pv) klo 9.00–15.00 Ylivieska, tarkempi paikka ilmoitetaan sähköpostiin lähetettävässä kutsussa

Kohderyhmä

Perusopetuksen matematiikan opettajat sekä muut ohjelmoinnista kiinnostuneet opettajat

Kouluttaja

Matematiikan, fysiikan, kemian ja tietotekniikan lehtori, FM Tiia Häkkilä
Kouluttaja toimii matemaattisten aineiden lehtorina yläkoulussa sekä Oulun kaupungin tutoropettajana. Hänellä on usean vuoden työkokemus ohjelmistokehityksestä.

Sisältö

Koulutuksessa tutustut ohjelmoinnin perusteisiin ja Python-ohjelmointikielen alkeisiin käytännönläheisesti. Koulutuksen aikana ratkot erilaisia ohjelmointitehtäviä kirjoittamalla itse pieniä ohjelmia. Koulutuksessa saat runsaasti käytännön esimerkkejä opetukseen!

Python on monipuolinen ohjelmointikieli, jota pidetään helppona oppia. Monet suosittelevat sitä ensimmäiseksi ohjelmointikieleksi. Koulutuksen aikana käymme läpi muuttujat, operaattorit, ehtolauseet, toistolauseet, tietorakenteet ja funktiot sekä luokat ja oliot.

Koulutuksen käytyäsi tiedät mitä oppilaan ja opettajan tulisi tietää ohjelmoinnista. Tiedät, miten pääset alkuun, mistä saat tukea ja mitä materiaalia oppilaiden kanssa kannattaa käyttää.

Hinta

170 € sisältäen koulutuksen, materiaalin ja kahvit

Ilmoittautuminen

27.2. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Ylivieskan toimipaikkaan

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.