Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Pyhäjärven etusivu

Mitä kesäyliopisto tarjoaa

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto on perustettu vuonna 1951. Kesäyliopisto tarjoaa koulutuspalveluja eri asiakasryhmille. Pääosa opetuksesta on avointa yliopisto-opetusta ja ammatillista täydennyskoulutusta, joiden lisäksi järjestetään valmentavia ja harrastustavoitteisia kursseja. Ohjelmistoon sisältyy myös erilaisia yleisötilaisuuksia. Kesäyliopiston opetus on pääsääntöisesti kaikille avointa aikaisemmasta pohjakoulutuksesta tai iästä riippumatta.

Kesäyliopisto järjestää runsaasti myös tilauskoulutusta. Tilauskoulutukseen liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä kesäyliopiston rehtoriin tai koulutussuunnittelijoihin, ks. Ota yhteyttä.

Pyhäjärven toimipaikka keskellä tapahtumia

Pyhäjärven toimipiste sijaitsee Pyhäjärven kaupungintalolla, os. Ollintie 26. Opetuspaikat ilmoitetaan koulutuksen kutsukirjeessä. Tenttipaikat ilmoitetaan kesäyliopiston kotisivuilla tenttikalenterissa.

Mistä saat tietoa toiminnastamme?

Vuoden 2019 aikana pyrimme tiedottamaan toiminnastamme monia eri kanavia käyttäen. Olethan käynyt tykkäämässä Facebook-sivuistamme

https://www.facebook.com/kesayliopisto.YkaPj/

tai seuraatko meitä Instagramissa:

https://www.instagram.com/yka_pj_ppkyo/ ?

Kuukausittain ilmestyvän uutiskirjeen saat automaatiisesti, jos olet ollut meillä opiskelijana viimeisen 1,5 vuoden aikana.
Voit tilata myös itsellesi uutiskirjeen tämän linkin kautta.

Tarjontamme päivittyy koko ajan, joten suosittelemme seuraamaan nettisivujamme säännöllisesti. Löydät koulutustarjontamme täältä.

Voit myös pyytää itsellesi paperisia esitteitä, jos haluat. Ota silloin yhteyttä toimistoomme esimerkiksi sähköpostilla kesayo(at)pyhajarvi.fi.

Tervetuloa opiskelemaan kesäyliopistoon
- ympäri vuoden!