Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Positiivinen psykologia – uusia ideoita hyvään työelämään

Koulutus antaa tietoa ja taitoa merkitykselliseen ja kukoistavaan työelämään positiivisen psykologian keinoin. Koulutus tarjoaa myös tilaisuuden soveltaa opittuja asioita ja harjoitteita omaan elämään.

Aika ja paikka

Ke–to 25.–26.4.2018 klo 9.00–16.00 Oulu, paikka ilmoitetaan tarkemmin sähköpostiin lähetettävässä kutsussa

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat laajentaa tietämystään ja saada työkaluja hyvinvoinnin, kukoistamisen ja merkityksen tieteestä ja sen soveltamisesta työelämässä.

Kouluttaja

Soveltavan positiivisen psykologian maisteri, DI ja valmentaja Paulina Piippo ja / tai
Soveltavan positiivisen psykologian maisteri, KTK ja valmentaja, avustava luennoitsija ja module tutor (Applied Positive Psychology and Coaching Psychology, University of East London) Netta Lehtonen

Sisältö

Positiivinen psykologia on psykologian osa-alue, joka tutkii ja edistää hyvää elämää, vahvuuksia ja kukoistusta. Koulutus tarjoaa teoreettista taustaa sekä tutkittuja työkaluja ja menetelmiä tiedon soveltamiseksi omassa työssä ja elämässä. Koulutuksen sisältö pohjautuu Martin Seligmanin kehittämään tunnettuun hyvän elämän ja kukoistuksen kehykseen, jonka osa-alueita ovat myönteisyys, uppoutuminen, ihmissuhteet, merkitys ja aikaansaaminen.
–    Johdanto positiiviseen psykologiaan
–    Myönteisyys ja stressinhallinta
–    Vahvuudet voimavarana
–    Hyvien ihmissuhteiden rakentaminen
–    Merkityksellinen työ
–    Sinnikkyys ja resilienssi työssä

Hinta

350 € sisältäen koulutuksen, materiaalin ja kahvit

Ilmoittautuminen

9.4. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.