Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Physiotherapy and occupational therapy in English - käytännön englantia fysio- ja toimintaterapeuteille

Aika ja paikka

Keskiviikkoisin 13.3.–22.5.2019 (ei 1.5.) klo 15.30–17.00, yht. 20 t, Oulu

Kohderyhmä

Fysioterapeutit ja toimintaterapeutit, joilla on tarve kehittää englannin kielen taitoaan. Terveydenhuoltoalalla tarvitaan vuorovaikutusosaamista niin henkilöstön kesken kuin potilaan kanssa asioitaessa. Maahanmuuton ja matkailun seurauksena asiakkaat ovat nykyään yhä monikulttuurisempia. Myös työkaverin äidinkieli on enenevässä määrin muu kuin suomi.

Kouluttaja

HuK Sinikka Nevala

Sinikka on toiminut pitkään englannin kielen kouluttajana erityisesti työelämälähtöisissä aikuisopiskelijoiden kielikoulutuksissa.

Sisältö

Koulutus sisältää fysioterapeutin ja toimintaterapeutin työssä tarvittavaa englanninkielistä ammattisanastoa ja suullisia viestintätilanteita. Opetus on käytännönläheistä ja räätälöidään ryhmän tarpeiden ja toivomusten mukaan.

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Hinta

120 € sisältäen koulutuksen ja kouluttajan laatiman materiaalin

Ilmoittautuminen

25.2. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.