Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Perhearviointi -koulutusta Kuusamossa 1.11.17 alkaen

25.04.2017
Haluan lukea viestin selaimellani >>
 

PERHEARVIOINTI
Perheen toimintakyvyn, voimavarojen, vahvuuksien ja vaikeuksien arviointimenetelmä

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Kuusamon toimipaikan koulutustarjonnassa syksyllä 2017 on perhearviointikoulutus sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan työntekijöille, jotka työskentelevät perheiden kanssa.

Perhearviointi tarjoaa järjestelmällisen havainnoinnin, kuvailun ja arvioinnin mallin ja rakenteen, jonka avulla työntekijä voi oppia perheen kanssa käymistään keskusteluista ja perheen keskinäisen vuorovaikutuksen tarkastelusta.

Menetelmä antaa konkreettisia työkaluja esim. lastensuojelu- ja lastenvalvontatyöhön, perheneuvola- ja perhetyöhön, lasten- ja nuorisopsykiatriaan sekä terapiatyön tueksi.

Kouluttajana toimii perhearviointikouluttaja, psykoterapeutti VET Marjukka Laukkanen Suomen Mielenterveysseuran Koulutuskeskuksesta.

Tarkemmat tiedot 1.11.17 alkavasta koulutuksesta sekä ilmoittautumisesta löytyvät kotisivuiltamme osoitteessa: http://www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi/fi/perhearviointi-perheen-toimintakyvyn-voimavarojen-vahvuuks-2/

Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 13.10.17. Koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa kehittämään osaamista!

Lisätietoa koulutuksesta:

Koulutussuunnittelija
Johanna Riekki
puh. 040 753 5716
johanna.riekki@kuusamo.fi

Kesäyliopiston toimisto:
puh. 040 860 8715
kesayo@kuusamo.fi 

Meidät löytää Kuusamo-opistolta, os. Kitkantie 35 (päärakennus, 1. krs).

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto
Kuusamon toimipaikka
Osoite: Kitkantie 35, 93600 Kuusamo

Peruuta uutiskirjeen tilaus tästä