Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Päivitä ja lisää englannin taitojasi - Kielikurssi Lontoossa 7.–13.4.2019

Aika ja paikka

Su–la 7.–13.4.2019 Lontoo, tarkempi paikka ilmoitetaan sähköpostiin lähetettävässä kutsussa

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu aikuisille, jotka ovat opiskelleet englannin alkeet / perusteet ja jotka haluavat päivittää englannin taitojaan sekä oppia lisää (kielioppia, kirjoittamista, puhumista, kulttuurin tuntemusta).

Kouluttaja

Kurssin toteuttaa TRYcamps kielikoulu (suomalainen perheyritys piTRY Education & TRYcamps) yhteystyössä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston ja TupCat:in (UK) kanssa.

Tällä kurssilla on kaksi kouluttajaa: suomalainen opettaja ja syntyperäinen englantilainen opettaja. Heillä on parinkymmenen vuoden kokemus englannin opettamisesta natiivissa ympäristössä, joten olet taatusti hyvissä käsissä, vaikka taitosi olisivat ruostuneetkin! Opettajat tukevat jokaista kurssilaista yksilöllisistä lähtökohdista ja antavat rohkeutta käyttää kieltä. Tällä kurssilla ei tarvitse pelätä, että puhuu väärin tai ei osaa.

 

Sisältö

Tervetuloa päivittämään englannin taitosi! Tällä kurssilla tutustut englantilaiseen kulttuuriin, Lontoon nähtävyyksiin sekä opiskelet tietysti englantia. Tavoitteenamme on parantaa englannin lausumista, kirjoittaa paremmin englanniksi sekä kerrata kieliopin keskeisiä sisältöjä. Koko kurssin läpikulkeva teema on antaa jokaiselle osallistujalle rohkeutta käyttää kieltä erilaisissa tilanteissa. Koska puhumistaitoja voi oppia vain puhumalla kieltä, on kielikurssi natiivissa ympäristössä paras paikka opiskella – kaikki yksilö, pari ja pienryhmä harjoitteemme ja koko vapaa-aikakin tukevat tätä tavoitetta.

Päivitä ja lisää englannin taitojasi -kurssi sisältää myös yksityisopetusta sekä ennakkotehtävän. Kurssilla hyödynnetään myös tietotekniikkaa, joten olisi hyvä, jos kurssilaisilla olisi käytettävissä älykännykkä tai tabletti (välttämätöntä se ei kuitenkaan ole). Jokaisella kurssilaisella on mahdollisuus ennakkoon esittää toiveita kerrattavista kielioppiasioista.

Hinta

610 € sisältäen opetuksen (5 kurssipäivää yhteensä 30 h), opintokäynnit, yksityisopetustuokion, kurssimateriaalin, ohjauksen ja kurssiohjelman. Kurssimaksu maksetaan ennakkoon, kun kurssin toteutuminen on vahvistettu.

Hinta ei sisällä

  • lentolippua, jonka jokainen kurssilainen ostaa itse, kun kurssin toteutuminen on vahvistettu (hinta-arvio Helsingistä 150–250 €)
  • ruokailuja (yhteisiä illallisia on ohjelmassa)
  • majoitusta, joka on ostettavissa erikseen kurssintarjoajalta ryhmähintaan (***-hotelli koulutuspaikan vieressä 300 € / 2hh tai 400 € / 1hh) tai varattavissa itse, kun kurssi on vahvistettu (tarkemmat ohjeet kerrotaan kutsussa)
  • bussi- / metrolippuja.

Odota että saat sähköpostiisi kutsukirjeen ennen lento- ja majoitusvarauksen tekemistä!

Ilmoittautuminen

7.1.19 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan alla olevasta painikkeesta; saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun ilmoittautuminen on onnistunut

Peruminen    

Kun kurssi on vahvistettu, suosittelemme, että ostat matkavakuutuksen heti. Tällöin vakuutus kattaa myös mahdolliset sairastumiset ja tapaturmat, jotka johtavat kurssin perumiseen. Koska kurssi on erikoisräätälöity, kurssimaksun perumiskulut ovat seuraavat:

  • Viimeiseen ilmoittautumispäivään (7.1.) mennessä 100 % palautus hinnasta
  • Vähintään 10 viikkoa ennen kurssia 50 % palautus hinnasta (27.1. mennessä)
  • Vähintään 6 viikkoa ennen kurssia 25 % palautus hinnasta (24.2. mennessä)
  • Vähemmän kuin 6 viikkoa ennen kurssia 0 % palautus hinnasta

Peruminen tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen kesayo@pohjois-pohjanmaa.fi