Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Oulu

Mitä kesäyliopisto tarjoaa

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto on perustettu vuonna 1951. Kesäyliopisto tarjoaa koulutuspalveluja eri asiakasryhmille. Pääosa opetuksesta on avointa yliopisto-opetusta ja ammatillista täydennyskoulutusta, joiden lisäksi järjestetään valmentavia ja harrastustavoitteisia kursseja. Ohjelmistoon sisältyy myös erilaisia yleisötilaisuuksia. Kesäyliopiston opetus on pääsääntöisesti kaikille avointa aikaisemmasta pohjakoulutuksesta tai iästä riippumatta.

Kesäyliopisto järjestää runsaasti myös tilauskoulutusta. Tilauskoulutukseen liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä kesäyliopiston rehtoriin tai koulutussuunnittelijoihin, ks. Ota yhteyttä.

Oulun toimipaikka keskellä tapahtumia

Oulun toimipaikan toimisto sijaitsee kaupungin keskustassa osoitteessa Torikatu 22 A, 2. krs (avoinna arkisin klo 9.00 - 15.00). Pääosa avoimesta yliopisto-opetuksesta pidetään Oulun yliopiston tiloissa Linnanmaalla. Muu koulutus järjestetään yleensä muissa koulutustiloissa. Opetuspaikat ilmoitetaan koulutuksen kutsukirjeessä. Tenttisalit ilmoitetaan kesäyliopiston kotisivuilla tenttikalenterissa.

Koulutusoppaat sähköisessä muodossa

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston toimipaikkojen yhteinen, paperimuodossa oleva koulutuskalenteri on siirtynyt historiaan. Koulutustiedot löytyvät paitsi Koulutustarjonta-sivulta, myös sähköisinä ala- ja aihepiirikohtaisina koulutusvihkosina etusivun e-julkaisuista. Kurssitietoja päivitetään jatkuvasti ja ajankohtaisimmat tiedot löytyvät nettisivuilta. Ota yhteyttä -sivulta löydät linkin nettilomakkeeseen, jolla voit tilata haluamasi koulutusvihkosen paperiversiona ja esittää koulutustoiveita.

Tervetuloa opiskelemaan kesäyliopistoon
- ympäri vuoden!