Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Oulu

Mitä kesäyliopisto tarjoaa

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto on perustettu vuonna 1951. Kesäyliopisto tarjoaa koulutuspalveluja eri asiakasryhmille. Pääosa opetuksesta on avointa yliopisto-opetusta ja ammatillista täydennyskoulutusta, joiden lisäksi järjestetään valmentavia ja harrastustavoitteisia kursseja. Ohjelmistoon sisältyy myös erilaisia yleisötilaisuuksia. Kesäyliopiston opetus on pääsääntöisesti kaikille avointa aikaisemmasta pohjakoulutuksesta tai iästä riippumatta.

Oulun toimipaikka keskellä tapahtumia

Oulun toimipaikan toimisto sijaitsee kaupungin keskustassa osoitteessa Torikatu 22 A, 2. krs (avoinna arkisin klo 9.00 - 15.00). Pääosa avoimesta yliopisto-opetuksesta pidetään Oulun yliopiston tiloissa Linnanmaalla. Muu koulutus järjestetään yleensä kesäyliopistolla tai muissa koulutustiloissa. Opetuspaikat ilmoitetaan koulutuksen kutsukirjeessä. Tenttisalit ilmoitetaan kesäyliopiston kotisivuilla tenttikalenterissa Avoin yliopisto-opetus -osion alla.

Oulun toimipaikka kartalla

Koulutustiedot sähköisessä muodossa

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston toimipaikkojen yhteinen, paperimuodossa oleva koulutuskalenteri on siirtynyt historiaan ja koulutustiedot löytyvät kesäyliopiston verkkosivujen Koulutustarjonta-osiosta. Kurssitietoja päivitetään jatkuvasti ja ajankohtaisimmat tiedot löytyvät nettisivuilta. Ota yhteyttä -sivulta löydät linkin nettilomakkeeseen, jolla voit tilata haluamasi koulutuksen esitteen paperiversiona, esittää koulutustoiveita ja antaa muuta palautetta tai tilata kesäyliopiston uutiskirjeen.

Tervetuloa opiskelemaan kesäyliopistoon
- ympäri vuoden!