Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Onnistu bloggaajana

Aika ja paikka

To 14.3., 21.3., 28.3. ja 4.4.19 klo 17.00–18.30 (8 t)

Oulu, ilmoitetaan tarkemmin kurssikutsussa

Kohderyhmä

Yrittäjät, yhdistysten aktiivit, bloggarit ja blogia suunnittelevat ja muut blogikirjoittamisesta kiinnostuneet

Kouluttaja

Yrittäjä, bloggari Anne-Mari Pirinen, Askaremo Oy,
http://otetaanhiekkalelutmukaan.blogspot.com/
sekä tietokirjailija, NLP Master Practitioner, YTM Terhi Friman

Sisältö

Koulutuksessa järjestetään 4 x 2 tunnin työpajoja, joissa käydään käytännönläheisesti läpi hyvän blogin kirjoittamiseen liittyviä asioita.

Kuva Terhi Friman

1) 14.3.19: Millainen on hyvä blogi? Miksi otsikko on tärkeä? Miten opin nikkaroimaan hyviä otsikoita? Miten aloitan blogitekstin koukuttavasti? Hyvä aloitus on erittäin tärkeä ja siksi kannattaa opetella luomaan hyvä alku tekstiin.
Terhi Friman
2) 21.3.19: Blogitekstin hakukoneoptimointi, osa 1 – Mistä lukijat ovat kiinnostuneita? Miten saan selville, mitä hakusanoja käytetään hakukoneessa (mm. Google)? Avainsanatyökaluihin tutustuminen ja oman avainsanaluettelon laatiminen blogiaiheiden ideoinnin avuksi.
Anne-Mari Pirinen  
3) 28.3.19: Miten ideoin blogin aiheita ja hyviä virkkeitä siihen? Mitä ovat kirjoittajan sudenkuopat ja miten niitä voi välttää omassa tekstissä? Valokuvan merkitys blogissa.
Terhi Friman
4) 4.4.19: Blogitekstin hakukoneoptimointi, osa 2 – Millaisilla asioilla voin vaikuttaa blogini hakukonenäkyvyyteen? Miten blogitekstin rakenteeseen liittyvät asiat, kuten otsikointi, tekstin pituus ja metateksti vaikuttavat? Miten blogitekstin jakaminen some-kanavissa parantaa hakukonenäkyvyyttä?
Anne-Mari Pirinen

Hinta

100 €

Ilmoittautuminen

28.2. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.