Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Onnellinen kissa

Aika ja paikka

Pe 7.6.2019 klo 17.00–21.00 Oulu, paikka ilmoitetaan tarkemmin sähköpostiin lähetettävässä kutsussa

Kohderyhmä

Kissaharrastajat

Kouluttaja

Eläintenkouluttaja, YTM Miira Hellsten

Sisältö

Kissaa on jalostettu vasta varsin vähän ja se kaipaakin luonnonvaraisen kissan tavoin metsästettävää jopa kymmenen kertaa päivässä. Ei siis ihme, että kotikissa tylsistyy ja lihoo helposti neljän seinän sisällä. Kissa kaipaa mielekästä puuhaa elämäänsä erilaisten virikkeiden kautta ja nauttii temppukoulutuksesta. Kissan kanssakin voi treenata agilitya ja kissan fysiikalle ovat hyväksi erilaiset jumppatemput.
Kurssilla saadaan myös ideoita aran kissan siedättämisestä ihmisiin ja muihin pelottaviin asioihin. Lisäksi kissalle todella kannattaa treenata mukavaksi käsittelyä, jotta hoitotoimet ja eläinlääkärissä käynti kuten vaikkapa verinäytteen otto olisi helpompaa ja mukavaa kissalle – ja hoitajille.
Luennolla käydään läpi pennun sosiaalistamista ja myös kaiken kouluttamisen ja hyvinvoinnin kulmakiveä, eli kissan elekielen ymmärtämistä sekä kissan stressiä. Selvitämme myös yleisimpien ei-toivottujen käytösten syitä ja ratkaisukeinoja.

Lisätietoja

Riitta Niku, 044 465 2201, riitta.niku@pohjois-pohjanmaa.fi

Katso myös kissavideoita
http://viiksikko.heiluvahanta.fi

Hinta

50 € sisältäen koulutuksen ja materiaalin

Ilmoittautuminen

22.5. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.