Kirjaudu









Unohtuiko salasana?

Olipa kerran kivikausi! Työpaja 9–13-vuotiaille 5.–7.6.2019

Lasten ja nuorten kesäyliopisto 2019

Aika ja paikka

Ke–pe 5.–7.6.2019 klo 9.00–12.00 Oulu, ilmoitetaan tarkemmin sähköpostiin lähetettävässä kutsussa

Kouluttaja

Luovan kirjoittamisen opettaja, taidepedagogi, arkeologi, kirjallisuusterapiaohjaaja Katariina Vuori

Sisältö

Tässä työpajassa astumme aikakapseliin ja lähdemme tutkimaan historiaa aina kivikaudelle asti! Mitä ovat savi-idolit? Millaisia kuvia esi-isämme ja äitimme ovat kallioihin piirrelleet ja mitähän ne ovat niillä tarkoittaneet? Oliko kivikaudella dinosauruksia? Sukellamme kurssilla kuvien ja tarinoiden siivillä menneiden aikojen taiteeseen, arkeen ja arkeologian maailmaan. Muovailemme, musisoimme, tarinoimme ja maalaamme kivikautta. Pääset myös työskentelemään kivikauden sanomalehtitoimittajana! Vietämme yhden työpajakerran Pohjois-Pohjanmaan museolla Hupisaarilla. Siellä tutustumme Oulun ja ympäristön historiaan. Kakaravaara-näyttelyssä pääsemme elämään tuokion verran entisaikojen lasten elämää. Museokierroksen jälkeen istahdetaan kirjoittamaan ja piirtämään kokemuksista.

Hinta

45 €

Ilmoittautuminen

15.5. mennessä osoitteessa http://www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi/fi/lasten-ja-nuorten-kesayliopisto-2019-oulussa/

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu.