Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Ohjelmistot matematiikan, fysiikan ja kemian ylioppilaskirjoituksissa (20 t)

Onnistu ylioppilaskirjoituksissa, tule vahvistamaan osaamistasi kesälukioon!

Aika ja paikka

Ma–pe 10.–14.6.2019 klo 13.00–16.15
Oulun yliopisto, Linnanmaa

Kohderyhmä

Opiskelijat, jotka haluavat perehtyä digitaalisen ylioppilastutkinnon ohjelmistojen käyttöön fysiikassa, kemiassa sekä lyhyessä ja pitkässä matematiikassa

Kouluttaja

FM Markus Hyytinen

Sisältö

Kurssilla harjoitellaan digitaalisen ylioppilastutkinnon ohjelmistojen käyttöä, tavoitteena tarvittavat perustaidot riittävässä määrässä ohjelmistoja matematiikkaan, fysiikkaan ja kemiaan. Kurssilla käydään vähintään seuraavia ohjelmia: kaavaeditori, Dia, GeoGebra, GIMP, KCalc, Libreoffice Calc, MAOL Digitaulukot (Abitti-versio) ja MarvinSketch. Ohjelmien käyttöä harjoitellaan ylioppilastehtävien avulla. Sekä lyhyen että pitkän matematiikan opiskelijat voivat osallistua kurssille. Sisältöä muokataan kurssilaisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Suosittelemme ottamaan kurssille mukaan oman kannettavan tietokoneen.

Samansisältöinen kurssi järjestetään myös heinäkuussa.

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, puh. 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Hinta

70 € sisältäen opettajan laatiman oppimateriaalin

Ilmoittautuminen

20.5. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan; kurssilla on rajoitettu osallistujamäärä

Kurssi toteutuu, mukaan voi vielä ilmoittautua!

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.