Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

NLP -elämäntaitoja ja hyvinvointia

Aika ja paikka

La 30.11.19 klo 9.00-17.00

Ylivieska, tarkempi paikka ilmoitetaan koulutuksen kutsussa

Kohderyhmä

Kaikki kiinnostuneet

Kouluttaja

Ratkaisukeskeinen valmentaja, kehittäjä, työnohjaaja Petri Kassinen

Sisältö

Koulutuksessa tutustutaan kokemuksellisesti siihen, mitä NLP on. Koulutuspäivän aikana kuulet mm. NLP:n taustasta, mitä NLP oikeastaan tarkoittaa ja miten siitä voi hyötyä. Lisäksi käydään läpi ajanhallinnan keinoja sekä näkökulman vaihtamisen taitoa.

Päivän aikana pääset oppimaan ja kokeilemaan useita harjoitteita:

  • Ohjattuja rentoutumis- ja mielikuvaharjoituksia keskittymiseen, rentouttamiseen, palautumiseen ja energisoitumiseen. Osallistujat pääsevät tekemään monipuolisesti sekä kehollisia että mielen harjoituksia, jotka lisäävät ruahaista ja hyvää oloa.
  • NLP tarjoaa monipuolisia näkökulmia ja ideoita ajanhallintaan. Koulutuksessa pääsee kokeilemaan  tekniikoita joiden avulla voi kesyttää kiireen, stressin ja samalla saa todennäköisesti enemmän aikaiseksi.
  • Näkökulmaa vaihtaen katsomme asiaa toiselta kantilta, uudessa valossa, eri perspektiivistä, toinen hattu päässä. Kun käännämme näkövinkkeliä ja tulkitsemme elämän asioita joustavan monipuolisesti, lähestymme haasteita rakentavammin, luomme uudenlaisia ajatuksia, ideoita, ratkaisuja ja usein myös samalla huomattavasti rikkaampaa elämää itsellemme.

Hinta

170 €

Ilmoittautuminen

11.11. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Ylivieskan toimipaikkaan

Koulutus järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi määräpäivään mennessä.

lmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.