Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Näin ilmoittaudut koulutuksiin

Hae ensin haluamasi koulutus

Valitse haluamasi hakuehdot Näytä-rivin valikoista ja klikkaa Hae.

Valittavanasi ovat seuraavat hakuehdot:

  • Valitse kategoria: valitse se aihealue, jonka koulutukset haluat saada näkyviin
  • Valitse se kesäyliopiston toimipaikka, jonka koulutukset haluat näkyviin. Voit valita myös kaikki toimipaikat tai toimipaikkojen yhteystoteutuksena järjestämät koulutukset.
  • Valitse, haluatko koulutuslistauksen aika- vai aakkosjärjestyksessä.
  • Klikkaa lopuksi Hae-painiketta.

Ilmoittaudu koulutukseen

Valitse hakemastasi listauksesta se koulutus, johon haluat ilmoittautua. Valitse ko. koulutuksen esittelysivun lopussa olevasta valikosta se toimipaikka, jonka koulutus on kyseessä ja klikkaa Ilmoittaudu-painiketta.

Opiskelijatunnus

Jokainen kesäyliopistoon ilmoittautuva saa automaattisesti opiskelijatunnuksen (opiskelijanumero ja salasana) ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä. Tunnus auttaa sinua jatkossa muissa ilmoittautumisissa ja voit sen avulla esim. päivittää yhteystietosi itse suoraan kesäyliopiston rekisteriin. Lisätieota opiskelijatunnuksesta ja ilmoittautumisesta löydät oikean reunan laatikossa (Näin ilmoittaudut koulutuksiin) olevasta pdf-tiedostosta (Ilmoittautuminen koulutuksiin).

Ilmoittautuminen on sitova

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen / keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.