Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Mennään rannalle! Reissuespanjaa 13–16-vuotiaille - ¡Vamos a la playa!, español para las vacaciones 10.–14.6.2019

Lasten ja nuorten kesäyliopisto 2019

Aika ja paikka

Ma–pe 10.–14.6.2019 klo 12.00–14.00 Oulu, paikka ilmoitetaan tarkemmin sähköpostiin lähetettävässä kutsussa

Kouluttaja

Ana Figueredo-Leinonen
Ana on kotoisin Uruguaysta, Etelä-Amerikasta, jossa hän toimi englannin kielen opettajana. Hän on asunut Suomessa 5 vuotta ja toiminut espanjan kielen opettajana. Hän pitää valokuvaamisesta, leipomisesta, tanssimisesta ja matkustamisesta.

Sisältö

Tule oppimaan espanjaa dynaamisella ja hauskalla tavalla! Mistä suosikkibiisiesi sanat kertovat? Millaista sanastoa pitää osata, jotta voit nauttia enemmän lomasta espanjankielisessä maassa ja yllättää ystäväsi? Opit sanastoa ja kielioppia mm. seuraavista aiheista: tervehtiminen, itsensä esitteleminen, numerot, värit, ruoka ja juoma, harrastukset, paikat. ¡Bienvenidos!

 

Hinta

45 €

Ilmoittautuminen

15.5. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan osoitteessa http://www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi/fi/lasten-ja-nuorten-kesayliopisto-2019-oulussa/

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu.