Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Matkalla ihmiskehossa – fysiologian työpaja 13–16-vuotiaille 3.–5.6.2019

Lasten ja nuorten kesäyliopisto 2019

Aika ja paikka

Ma–ke 3.–5.6.2019 klo 13.00–16.00 Oulu, paikka ilmoitetaan tarkemmin sähköpostiin lähetettävässä kutsussa

Kouluttaja

Sanni Kurtti

Sanni on uunituore eläinfysiologi ja aineenopettaja Oulusta. Hän työskentelee tällä hetkellä sekä tutkimuksen että opettamisen parissa ja on lisäksi ohjannut lasten ja nuorten vapaa-ajan kerhoja.

Sisältö

Tiesitkö, että voit muistaa yli 10 000 uniikkia ja yksilöllistä hajua tai että kehossasi on noin 96 000 kilometriä verisuonia? Olisitko arvannut, että hermoimpulssit kykenevät kulkemaan jopa 360 kilometrin tuntinopeudella ja että luu on terästä lujempaa? Ihminen on monisoluinen eliö, joka koostuu 60 000 miljardista eri tehtäviin erikoistuneesta solusta. Solut ovat järjestäytyneet hengittäväksi, aistivaksi, liikkuvaksi, puhuvaksi ja ajattelevaksi kokonaisuudeksi, ihmiskehoksi. Mutta mistä se rakentuu ja miten se toimii? Siitä meidän on tarkoitus ottaa selvää fysiologian työpajassa, jossa tutustumme ihmisen rakenteeseen ja keskeisiin elintoimintoihin toiminnallisesti, tutkivasti ja hauskasti.

 

Hinta

45 €

Ilmoittautuminen

15.5. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan osoitteessa http://www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi/fi/lasten-ja-nuorten-kesayliopisto-2019-oulussa/

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu.