Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Lempeä hyvän olon päivä senioreille

Aika ja paikka

Keskiviikko 4.12.2019 klo 10.00-14.00

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto, Torikatu 22 A, 2. krs

Kouluttaja

Kokonaisvaltainen joogaohjaaja, KM, TtM Jaana Rantanen

Sisältö

Anna itsellesi mahdollisuus rauhoittua ihanan lempeään hyvän olon päivään. Päivään sisältyy ohjattuja jooga- ja rentoutusharjoituksia sekä kevyt lounas ja kakkukahvit.

Päivän joogaharjoitukset perustuvat lempeään hathajoogaan, jossa kaikki tapahtuu oman kehon ehdoilla. Tässä kokonaisvaltaisessa hyvän olon päivässä sekä mieli rauhoittuu että keho saa huoltavaa ja hyvää tekevää liikettä. Päivä sopii Sinulle, joka et ole joogaa tai rentoutusharjoituksia aiemmin juuri harrastanut, mutta myös Sinulle, jolle nämä ovat jo tuttuja juttuja.

Päivän ohjelma:
10.00 Aktivoiva aamujooga
11.15 Kevyt lounas
12.00 Rentoutusharjoitus
13.00 Lempeä kehoa huoltava jooga
14.00 Kakkukahvit ja päivän päätös

Ihana rauhoittumisen ja hyvän olon päivä siis luvassa!

Huomioitavaa

Päivään osallistuvien kannattaa pukeutua mukaviin ja kiristämättömiin vaatteisiin. Kaikki muu tarvittava löytyy kesäyliopiston tiloista.

Hinta

25 €, sisältäen päivän ohjelman ja tarjoilut

Ilmoittautuminen

22.11.2019 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.