Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Lasten ja nuorten kesäyliopisto 2017 Oulussa

Lasten ja nuorten kesäyliopistossa on 7–16-vuotiaille tarjolla hauskaa ja monipuolista tekemistä. Katso työpajojen sisältö tarkemmin alla olevasta taulukosta tai kotisivuiltamme Lasten ja nuorten kesäyliopisto 2017 Oulussa.

Kuva: Siveltimenvetoja digiavaruudessa -työpajan opettajat Enna Ahola ja Ida-Maria Niikkonen

Oletko taiteen lumoissa ja rakastat esim. kuvien ja tarinoiden tekemistä tai näyttelemistä? Ihminen Manga-sarjakuvissa, Muotipiirustus tai Luovuus hukassa, sivellin tukassa! -työpajoissa työskennellään perinteisillä taidevälineillä. Kuvia ja tarinoita voit tehdä myös pelkästään digitaalisesti tai yhdistäen mukaan perinteisiä menetelmiä Animaatiotyöpajassa, Satukirjaseikkailussa tai Siveltimenvetoja digiavaruudessa -työpajassa. Klovnerian alkeissa ja Elämä on yhtä draamaa! -työpajoissa opetellaan hassuttelemaan ja improvisoimaan.

Asuuko Sinussa kuitenkin utelias seikkailija ja haluat tietää enemmän vieraista kulttuureista? Voit aloittaa tutustumismatkan Japanin kielen ja kulttuurin työpajasta.

Vai oletko pohjimmiltasi ihmettelijä ja haluat selvittää ongelmia ja ymmärtää ilmiöitä? Silloin Murtomysteeri, Tiedemiehenä keittiössä ja Tiedepaja Hypoteesi ovat juuri oikeita työpajoja Sinulle. Taikurityöpajoissa opit tekemään taikatemppuja ja ymmärtämään millaisiin ilmiöihin taikatemput perustuvat. Ohjelmointitaidot ja robotiikka ovat tulevaisuutta ja nyt Sinulla on mahdollisuus työpajoissamme ohjelmoida oma tietokonepeli tai rakentaa robotti.

Valitse haluamasi hakuehdot Näytä-rivin valikoista ja klikkaa Hae.
Choose the terms for your search from Näytä and press Hae.

Näytä:

  Koulutuksen nimi Toimipaikka Ajankohta
1 Japanin kielen ja kulttuurin työpaja 11–16-vuotiaille Oulu 15.08.2017–03.10.2017
2 Lasten ja nuorten kesäyliopisto 2017 Oulussa Oulu 05.06.2017-22.06.2017