Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Lasten ja nuorten kesäyliopisto Oulussa

Kiitos teille kaikille, jotka osallistuitte Lasten ja nuorten kesäyliopistoon 2017 Oulussa! Talo oli täynnä innostunutta energiaa ja monenlaista puuhaa: kuvien tekemistä, tarinoiden kerrontaa, hassuttelua, improvisaatiota, uuteen kulttuuriin tutustumista, ongelmien ja ilmiöiden tutkimista sekä pelien ja robottien ohjelmointia. Lämmin kiitos myös kaikille ohjaajille, jotka teitte työpajojen toteuttamisen mahdolliseksi!

Uusia työpajoja tänä vuonna olivat mm. Rakenna ja koodaa robotti! -työpajat, joita järjestettiin 7–16-vuotiaille. Robotiikkatyöpajojen suunnittelusta ja toteutuksesta vastasivat Oulun yliopiston teknologiapainotteisen luokanopettajankoulutuksen robotiikan opetuksesta vastaava yliopisto-opettaja Jaakko Nykänen ja opiskelija Janne Änäkkälä. Työpajojen päätteeksi järjestettiin robottikatselmus, jossa arvottiin katselmukseen osallistuneiden kesken yksi VEX IQ Super Kit -robotiikkasarja. Voittajaksi arvottiin Allan Byman - paljon onnea!

Tulossa syksyllä 2017

Lasten jouluaskartelupaja 12.–14.12.2017. Tule mukaan askartelemaan perinteisiä joulukoristeita vaikkapa kotiin, kavereille tai isovanhemmille joulumuistamisiksi! Työpajassa askarrellaan koristeita kranssista kortteihin, tutustutaan jouluaiheiseen satumaailmaan ja viritellään iloista joulumieltä.

Tulossa keväällä 2018

Japanin kielen ja kulttuurin työpaja 2 16.1.–27.2.2018. Sinulle joka jo osaat hiragana ja katakana-järjestelmät, olemisen kuvaamisen, kysymyslauseen muodostamisen sekä hallitset jonkin verran perussanastoa.

Mitä haluaisit tehdä kesällä 2018?

Lasten ja nuorten kesäyliopisto 2018 toteutetaan 4.15.6.2018. Lähetä meille toiveita työpajoista osoitteeseen kesayo@pohjois-pohjanmaa.fi.

Valitse haluamasi hakuehdot Näytä-rivin valikoista ja klikkaa Hae.
Choose the terms for your search from Näytä and press Hae.

Näytä:

  Koulutuksen nimi Toimipaikka Ajankohta
1 Japanin kielen ja kulttuurin työpaja 2 Oulu 16.01.2018-27.02.2018