Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Lasten ja nuorten kesäyliopisto 2019 Oulussa

Lasten ja nuorten kesäyliopisto on tarkoitettu noin 7–16-vuotiaille. Ohjelmassa on hauskaa ja monipuolista tekemistä ja voit ilmoittautua yhteen tai useampaan työpajaan oman kiinnostuksesi mukaan.

Aika ja paikka

Työpajat järjestetään pääasiassa Oulun keskustassa ja lähiluonnossa, tarkemmat tiedot kerrotaan osallistujille sähköpostilla lähetettävässä kutsussa.

Sisältö

Klikkaa otsikkolinkkiä nähdäksesi tarkemmat tiedot. Ilmoittautumispainike on tämän sivun lopussa! Vaikka ilmoittautumisaika on päättynyt, monessa työpajassa on vielä tilaa. Ehdit siis vielä ilmoittautua mukaan!

Kielet ja kulttuurit

Kuvittaminen ja kädentaidot

Tarinankerronta

Luonnontieteet

Ohjelmointi ja robotiikka

Lisätiedot

Riitta Niku, riitta.niku@pohjois-pohjanmaa.fi, p. 044 465 2201
toimisto kesayo@pohjois-pohjanmaa.fi, p. 044 465 2205

Hinta

Työpajojen hinnat vaihtelevat, katso tarkempi tieto kunkin työpajan kohdalta. Lasku lähetetään huoltajan sähköpostiin ennen työpajan alkua.

Ilmoittautuminen

15.5. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan sivun lopussa olevasta ilmoittautumispainikkeesta.

Useassa työpajassa on joitakin paikkoja vapaana. Vielä ehdit ilmoittautua!

Voit samalla kerralla ilmoittautua useampaan työpajaan rastittamalla sopivat työpajat. Kun ilmoittautuminen onnistuu, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi.

Kaikissa työpajoissa on rajoitettu osallistujamäärä. Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja työpajoihin hyväksytyille lähetetään kutsu ilmoittautumisajan päätyttyä. Työpaja järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi määräpäivään mennessä.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.