Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Kuusamo

Opiskelu kutsuu Sinua!

Ihminen oppii ja kehittyy koko elämänsä ajan. Me vastaamme tähän tarpeeseen tarjoamalla eri ikäisille ja eri työ- ja elämänvaiheissa eläville ihmisille suunnattuja koulutuksia ja opintoja. Uudet syys- ja talvikauden koulutukset ja opinnot löytyvät nyt kotisivuiltamme.

Tervetuloa tutustumaan ajankohtaiseen tarjontaamme ja ilmoittautumaan Sinulle sopiviin koulutuksiin! Mikäli kaipaat lisätietoa koulutuksiin liittyen, löydät suunnittelijoiden yhteystiedot viereisestä osiosta.

Ammatillinen täydennyskoulutus

Avoin yliopisto-opetus lv. 2018-2019

Ikääntyvien yliopiston verkkoluentosarja syksy 2018

Ikääntyvien yliopiston verkkoluentosarja kevät 2019

Mitä kesäyliopisto tarjoaa

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto on perustettu vuonna 1951. Kesäyliopisto tarjoaa koulutuspalveluja eri asiakasryhmille. Pääosa opetuksesta on avointa yliopisto-opetusta ja ammatillista täydennyskoulutusta, joiden lisäksi järjestetään valmentavia ja harrastustavoitteisia kursseja. Ohjelmistoon sisältyy myös erilaisia yleisötilaisuuksia. Kesäyliopiston opetus on pääsääntöisesti kaikille avointa aikaisemmasta pohjakoulutuksesta tai iästä riippumatta.

Kesäyliopisto järjestää runsaasti myös tilauskoulutusta. Tilauskoulutukseen liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä kesäyliopiston rehtoriin tai koulutussuunnittelijoihin, ks. Ota yhteyttä.

Kuusamon toimipaikka

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Kuusamon toimipaikka on perustettu vuonna 1974. Kesäyliopiston toimisto sijaitsee Kuusamo-opiston yhteydessä, os. Kitkantie 35 (avoinna arkisin klo 8.00-16.00). Pääosa avoimesta yliopisto-opetuksesta ja muu ilta-aikaan tai viikonloppuisin tapahtuva opetus pidetään Kuusamon lukion tiloissa, Oulangantie 1. Päiväaikaan tapahtuvan opetuksen opetustiloina käytetään pääosin Kuusamo-opiston tiloja. Opetustilat ilmoitetaan aina erikseen koulutuksen kutsukirjeessä.

Koulutustiedot sähköisessä muodossa

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston toimipaikkojen yhteinen, paperimuodossa oleva koulutuskalenteri on siirtynyt historiaan ja koulutustiedot löytyvät kesäyliopiston verkkosivujen Koulutustarjonta-osiosta. Kurssitietoja päivitetään jatkuvasti ja ajankohtaisimmat tiedot löytyvät nettisivuilta. Ota yhteyttä -sivulta löydät linkin nettilomakkeeseen, jolla voit tilata haluamasi koulutuksen esitteen paperiversiona, esittää koulutustoiveita ja antaa muuta palautetta. Voit myös liittyä kesäyliopiston uutiskirjeen tilaajaksi Uutiskirjeet-sivulla.

Tervetuloa opiskelemaan kesäyliopistoon
- ympäri vuoden!