Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Kuusamo

Mitä kesäyliopisto tarjoaa

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto on perustettu vuonna 1951. Kesäyliopisto tarjoaa koulutuspalveluja eri asiakasryhmille. Pääosa opetuksesta on avointa yliopisto-opetusta ja ammatillista täydennyskoulutusta, joiden lisäksi järjestetään valmentavia ja harrastustavoitteisia kursseja. Ohjelmistoon sisältyy myös erilaisia yleisötilaisuuksia. Kesäyliopiston opetus on pääsääntöisesti kaikille avointa aikaisemmasta pohjakoulutuksesta tai iästä riippumatta.

Kesäyliopisto järjestää runsaasti myös tilauskoulutusta. Tilauskoulutukseen liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä kesäyliopiston rehtoriin tai koulutussuunnittelijoihin, ks. Ota yhteyttä.

Kuusamon toimipaikka

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Kuusamon toimipaikka on perustettu vuonna 1974. Kesäyliopiston toimisto sijaitsee Kuusamo-opiston yhteydessä, os. Kitkantie 35 (avoinna arkisin klo 8.00-16.00). Pääosa avoimesta yliopisto-opetuksesta ja muu ilta-aikaan tai viikonloppuisin tapahtuva opetus pidetään Kuusamon lukion tiloissa, Oulangantie 1. Päiväaikaan tapahtuvan opetuksen opetustiloina käytetään pääosin Kuusamo-opiston tiloja. Opetustilat ilmoitetaan aina erikseen koulutuksen kutsukirjeessä.

 

Tervetuloa opiskelemaan kesäyliopistoon
- ympäri vuoden!