Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Kokonaisvaltainen joogaohjaajan koulutus | KOE

Aika ja paikka

Ti 16.4.2019 Oulu

Koe järjestetään klo 9-18 välisenä aikana (kellonaikamuutokset mahdollisia ilmoittautuneiden määrästä riippuen): teoriakoe koko ryhmälle klo 9.00–10.30 ja käytännön koe klo 11.30 alkaen. Käytännön kokeessa osallistujat jaetaan ryhmiin, ja kunkin osallistujan käytännön osuus on noin 25-35 minuuttia. Päivän tarkempi aikataulu vahvistetaan sähköpostilla 29.3. jälkeen, kun kokeeseen ilmoittautuneiden määrä vahvistuu. Kauempaa tulevat sijoitetaan käytännön kokeen ensimmäisiin ryhmiin.


Kuva: Yoga & Therapy, Sonja Kemppainen

Kohderyhmä

Kokonaisvaltaiseen joogaohjaajan koulutukseen osallistuneet

Todistuksen koulutuksen suorittamisesta saa, kun kaikki osiot on suoritettu hyväksytysti (viisi lähiopetusmoduulia yht. 120 t, itsenäinen harjoittelu 80 t, koe jossa teoria- ja käytännön osuus, käytännön harjoittelu 30 x 60 min. ja harjoittelun kuvaus).

Kouluttaja

Sonja Kemppainen

Lisää tietoa kouluttajasta löydät täältä.

Huomioitavaa

Kerro ilmoittautumissivun lisätietoa-kohdassa, mikäli olet jo suorittanut hyväksytysti teoria- tai käytännön osuuden.

Hinta

140 € sisältäen teoria- ja käytännön osuuden sekä harjoittelutuntien arvioinnin

Ilmoittautuminen

29.3. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan; kokeessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.