Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Kirjoittamista ja kehonhuoltoa

Dynaamisen kirjoittamisen viikonloppukurssi

Aika ja paikka

8.–9.6.19, la klo 9.00–16.00, su klo 10.00–15.30 (14 t)

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille luovasta kirjoittamisesta ja kehon hyvinvoinnista kiinnostuneille. Kurssin liikunnallinen osuus sopii myös tuki- ja liikuntaelimistön ongelmista kärsiville ja niille, jotka haluavat oppia, miten jumituksia ennaltaehkäistään.

Kouluttaja

Kirjailija, taidekasvattaja, kirjallisuusterapiaohjaaja, fysioterapeutti, HuK Katariina Vuori

Sisältö

Dynaamisessa luovassa kirjoittamisessa mielikuvitusta ja kerronnan rikkautta houkuttelevien kirjoitusharjoitusten lomassa huolletaan kehoa. Rentoutuksen, venyttelyn ja lihaksia voimaannuttavien harjoitusten kautta keho herätellään kokonaisvaltaiseen kirjoittamiseen.

Kehollinen kirjoittaminen on tekniikka, joka usein auttaa löytämään kirjoittamisen flown: aivoissamme olevat motoriset keskukset ja luovuutta säätelevät alueet majailevat lähekkäin, ja niiden aktivointi ruokkii toinen toistaan.

Kurssilla tehtävissä luovan kirjoittamisen harjoituksissa petrataan erityisesti aistien käyttöä tekstin raaka-aineena ja käydään vuoropuhelua tarinoidemme henkilöhahmojen kanssa. Tehtävät toimivat inspiraation lähteenä jo olemassa olevan tekstin muokkaamisessa tai uuden luomisessa.

Huomioitavaa

Kirjoitusvälineiden lisäksi tarvitset kurssille mukaan joustavan vaatetuksen ja jumppamaton.  Voit myös ottaa mukaan jonkun valmiin tekstin, jota haluat työstää.

Hinta

95 €

Ilmoittautuminen

15.5. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.