Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Kirjoittamisen kesäkurssi

Aika ja paikka

15.-16.6.19, la klo 12.00–18.15, su klo 10.00–13.30 (11 t)
Yksityiskoti Iijoen rannalla; rajoitettu mahdollisuus kotimajoitukseen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kohderyhmä

Kaikki kirjoittamista harrastavat

Kouluttaja

Kirjoittajaohjaaja Marja-Riitta Vainikkala

Lue lisää kouluttajasta: http://www.mrvainikkala.vuodatus.net/

Sisältö

Tilanteesta juoneksi

Harjoituksissa kehitellään tarinaa ja sen juonivaihtoehtoja lähtökohtana ensin hahmoteltu tilanne. Harjoitusten avulla voi luoda novellin ensimmäisen version tai täydentää tekeillä olevaa romaanikäsikirjoitusta.

Harjoitusten lomassa on pieniä teoriaiskuja proosan kirjoittamisesta.

Kurssiin liittyy pieni ennakkotehtävä, joka kerrotaan sähköpostissa lähetettävässä kurssikutsussa ilmoittautumisajan päätyttyä.

Huomioitavaa

Kurssilla tehdään yhdessä ruokaa kurssin emännän hankkimista tarvikkeista. Jokainen tuo omat eväät (makkaraa tms.) lauantain illanviettoa varten. Majoittujat tuovat mukanaan omat petivaatteet tai makuupussin ja pyyhkeen.

Kerro ilmoittautumislomakkeella tarvitsetko majoitusta ja noudatatko erityisruokavaliota. Kurssin osallistujamäärä ja majoittumismahdollisuus sekä ruokavalion huomiointi ovat rajoitettuja. Majoittuminen tapahtuu kahden hengen huoneissa sängyssä tai ilmapatjalla. Majapaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta

Riippuu osallistujamäärästä:
5 osallistujaa = 90 € / hlö
6 osallistujaa = 80 € / hlö
7 osallistujaa tai enemmän = 70 € / hlö
Lisäksi 15 € yhteisesti hankittavista ruokatarvikkeista kurssipaikan emännälle.

Ilmoittautuminen

20.5. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan. Kurssille otetaan 12 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.