Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Kesäinen tervehdys kesäyliopistolta

21.06.2017
Haluan lukea viestin selaimellani >>
 

Kesäinen tervehdys kesäyliopistolta


Kuva: Nina Savolainen

Ihana kesä on vihdoinkin saapunut ja lukuvuoden päätteeksi muutama sananen. Onnittelut teille kaikille, jotka olette saaneet opintonne päätökseen ja tsemppaukset teille, joilla vielä opinnot ovat kesken. Kiitokset myös teille lyhyempiin ammatillisiin täydennyskoulutuksiin osallistuneet. Te kaikki olette meidän kesäyliopistotyöntekijöiden ilo ja työn suola!


Kuva: Sannamari Prittinen

Ja ennen kaikkea kiitos kaikille ihanille lapsukaisille, jotka osallistuitte meidän Lasten kesäyliopiston työpajapäiville. Iloiset hymynne kantavat pitkälle syksyyn ja innostavat suunnittelemaan ensi kesään lisää toimintaa!

Ennen kuin...


Kuva: Nina Savolainen

painat varpaasi hiekkaan tai syvennyt mökkilaiturille lempikirjasi maailmaan, muistathan vielä yhden jutun. Varsinkin alkusyksystä on paljon koulutuksia, joihin kannattaa ilmoittautua jo nyt. Syksyllä kaiken kiireen keskellä ilmoittautuminen voi unohtua.

Lisäksi moni koulutus odottaa vielä viimeistelyään työpöydillämme joten käythän tarkistamassa tarjontaamme tasaisin välein vielä syksylläkin. Tulossa on monta valtakunnallisestikin tunnettua kouluttajaa ensi lukuvuoden aikana, mutta käy nyt jo kurkkaamassa tarjontaamme.

Aurinkoista ja rentouttavaa kesää Sinulle!

 

Muistutus!

Toimistomme on suljettuna 1.7.-1.8. välisen ajan.

Ilmoittautuminen koulutuksiin onnistuu mainiosti nettisivuillamme 24/7.

www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi


Kuva: Nina Savolainen


Klikkaa otsikkoa, niin pääset tutustumaan tarjontaamme

Ammatillinen täydennyskoulutus

Syksyllä tarjolla on tuttuja ja suosittuja kouluttajia kuten Eva Gottberg, Ari-Pekka Lindberg, Varpu Joenrinne, Soile Poijula ja Sarianna Virpikari, muutamia mainitakseni. Uusiakin kasvoja löytyy kuten Jännittäjäryhmän ohjaaja-kouluttaja Minna Martin ja Huumeita, täälläkö?-koulutuksen kouluttaja Petri Kylmänen. Lisäksi luottamushenkilökoulutukset tulevat olemaan meidän syksyn teemana kautta koko kesäyliopiston.

Avoimet yliopisto-opinnot

Onko tarkoituksesi aloittaa uuden opiskelu vai täydentää osaamistasi ensi syksynä? Meiltä löytyy tarjontaa korkeakouluopinnoissa monelle eri alalle. Kannattaa vinkata opinnoista myös perheen nuorelle, joka haluaa käyttää välivuotensa viisaasti.

Avoimet AMK-opinnot

Olisiko fysioterapia sinun juttusi? Käythän tutustumassa ensi syksyn opetustarjontaamme. Nämä opinnot voidaan lukea hyväksi monen alan AMK-opintoihin.


Kuva: Nina Savolainen

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto
Ylivieska-Pyhäjärven toimipaikka
www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi

Peruuta uutiskirjeen tilaus tästä