Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Kertaa, kartuta, keskustele ja kirjoita (20 t) – Challenge yourself in English

Aika ja paikka

Tiistaisin 8.10.–17.12.2019 (ei 22.10.) klo 17.15–18.45, yht. 20 t, Oulu

Kohderyhmä

Henkilöt, jotka haluavat saada sujuvuutta puhumiseen ja kohentaa kirjoitustaitoaan. Lähtötaitotasona B1 (ks. Eurooppalainen taso – Itsearviointilokerikko).

Kouluttaja

FM Anna-Mari Piirainen

Anskulla on vankka kokemus työelämälähtöisestä kielikoulutuksesta. Uudet menetelmät ja työkalut sekä opiskelijalähtöisyys ovat Anskun avainsanoja.

Sisältö

Koulutuksen aikana kertaat ja kartutat kielitaitoasi keskustellen ja kirjoittaen. Tapaamisten teemat liittyvät aina kiinnostaviin ajankohtaisiin aiheisiin. Hyödynnämme kurssin aikana myös online-työkaluja oppimisen tueksi ja edistämiseksi. Kielioppia soveltuvin osin teemoihin liittyen ja ryhmän toivomusten mukaisesti. Anna 4K:n koukuttaa!

Materiaali: Kouluttajalta

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, puh. 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Hinta

120 €

Ilmoittautuminen

20.9. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.