Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Joni Jaakkola - Lisää jaksamista arkeen

Tervetuloa kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin iltapäivään! Luennon teemoina ravinto ja syöminen, treeni, liikunta ja aktiivisuus, uni ja palautuminen sekä arjenhallinta ja tapojen muuttaminen. Luento on osaksi workshop tyyppistä työskentelyä.

Aika ja paikka

26.3.2019, kello 13-16

Ylivieska, tarkempi paikka ilmoitetaan luennon kutsukirjeessä.

Kohderyhmä

Kaikki omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet.

Kouluttaja

Joni Jaakkola, Optimal Performance Oy.

Joni Jaakkola on Optimal Performancen toimitusjohtaja, voimaharjoitteluvalmentaja, innostava luennoitsija ja tietokirjailija. Jonilla on kokonaisvaltainen ja ihmisläheinen lähestymistapa hyvinvointiin ja se käy ilmi myös hänen luennoillaan. Hän on kirjoittanut kirjan Väkevä elämä: Viisaampi mieli, vahvempi keho ja hänen podcastejaan voi kuunnella esimerkiksi suplassa.

Lue lisää Jonista Optimal Performancen sivuilta.

 

Tavoitteet

Luennon tavoitteena on herättää meidät pohtimaan hyvinvointiamme ja jaksamistamme sekä kannustaa ja inspiroida tekemään tarvittavia muutoksia tasapainoisemman elämän saavuttamiseksi, olivatpa muutokset sitten isompia tai pienempiä.

Sisältö

Keskustelu liikunnan, syömisen ja palautumisen ympärillä on usein hyvin sekavaa, mustavalkoista ja rima nostetaan varsin korkealle siinä mitä kaikkea pitäisi olla ja ehtiä tekemään. Moni onkin varsin hukassa hyvinvointiviidakossa: mikä on oikein ja mikä väärin, mitä saa syödä, paljonko pitää liikkua, montako tuntia yössä tulisi nukkua ja niin edelleen. Vaikka vastaus joskus selviäisikin, miten ihmeessä tämä kaikki saadaan mahtumaan tavallisen työssäkäyvän ihmisen arkeen? Tule workshopiin kuuntelemaan ja oppimaan hyvinvointialan yrittäjä Joni Jaakkolan opastuksella miten saavutat lisää jaksamista arkeen ja halutessasi paremman suorituskyvyn harrastusten tai muiden mielekkäiden aktiviteettien tarpeisiin, jämäkästi mutta armollisesti.

Hinta

40 €, sisältää kahvin sekä luentomateriaalin sähköisesti luennon jälkeen.

Ilmoittautuminen

4.3.2019 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon Ylivieskan toimipaikkaan.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.