Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Japanin kielen ja kulttuurin alkeet 11–16-vuotiaille 3.–7.6.2019

Lasten ja nuorten kesäyliopisto 2019

Aika ja paikka

Ma–pe 3.–7.6.2019 klo 9.00-11.00 Oulu, paikka ilmoitetaan tarkemmin sähköpostiin lähetettävässä kutsussa

Huomioi aikataulumuutos! Perjantai 7.7. peruuntuu ja puuttuvat tunnint korvataan seuraavasti:

1. Torstaina 6.6. pidetään opetusta klo 9-13 tai
2. Torstaina 6.6. pidetään päiväkurssi klo 9-11 ja lisäksi iltakurssi klo 18-20

Kouluttaja

LO Elina Aikivuori
Elina Aikivuori on asunut ja opiskellut Japanissa sekä suorittanut Suomessa kasvatustieteen maisterin tutkinnon ja opettajan pedagogiset opinnot. Suomessa hän on toiminut opettajan työtehtävissä sekä pitänyt Japanin kielen ja kulttuurin kerhoa yläkoulussa ja lukiossa.

Sisältö

Hei sinä nuori! Oletko kiinnostunut japanilaisesta kulttuurista? Ovatko anime ja manga sinulle suurta herkkua? Entä haluaisitko osata puhua ja kirjoittaa japania? Tule Japanin kielen ja kulttuurin työpajaan! Työpajassa käydään läpi japanin kulttuuria ja kielen perusteita, ja saatetaanpa kurssin lopuksi päästä maistamaan perinteisiä japanilaisia makujakin! Kurssi on tarkoitettu 11–16-vuotiaille nuorille, eikä aiempaa kielen osaamista vaadita.

Kuvat Anniina Holappa

Hinta

45 €

Ilmoittautuminen

15.5. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan osoitteessa http://www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi/fi/lasten-ja-nuorten-kesayliopisto-2019-oulussa/

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu.