Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Istumatanssin ohjaajakoulutus

Aika ja paikka

Kurssi toteutuu ja jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan!

Ma 1.4.19 klo 12.00-15.00
Ma 8.4.19 klo 12.00-15.00
Ma 15.4.19 klo 12.00-15.00
Ma 29.4.19 klo 12.00-15.00

Kuusamo, paikka ilmoitetaan tarkemmin kutsussa osallistujille.

 

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille vanhusten kanssa työskentelville ja toimiville. Koulutuksesta hyötyvät mm. liikunnan, kuntoutuksen ja hoitoalan työntekijät sekä vapaaehtois- että vertaisohjaajat.

Kouluttaja

Senioritanssin aluekouluttaja, liikunnanohjaaja (amk) Erja Paakkari

Sisältö

Senioritanssin istumatanssit tukevat iäkkään ihmisen fyysistä ja psykososiaalista toimintakykyä. Istumatanssit tuovat iloa ja virkistystä toimintatuokioihin. Ne ovat erinomainen ja monipuolinen työväline erikuntoisten ikääntyneiden parissa työskenteleville henkilöille.

Koulutuspäivinä opitaan tanssimaan ja ohjaamaan suomalaisiin kansalauluihin tehtyjä istuen tanssittavia senioritansseja.

Kurssilla opetellaan käyttämään Ikäinstituutin julkaisemaa materiaalipakettia. Osallistujat käyttävät ja työstävät kurssin välipäivinä näitä materiaaleja omassa työssään.

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Johanna Riekki, p. 040 753 5716, johanna.riekki@kuusamo.fi

Hinta

150€ sisältäen opetuksen, koulutusmateriaalipaketin sekä kurssin aloitus- ja päätöskahvin

Ilmoittautuminen

18.3. mennessä  Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Kuusamon toimipaikkaan

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.