Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Ihmisen vahvuuksien tukeminen - näkökulmia positiiviseen psykologiaan

10.10.2017
 

Ihmisen vahvuuksien tukeminen - näkökulmia positiiviseen psykologiaan

Millaiset vahvuudet ja valinnat auttavat ihmisiä sopeutumaan nopeasti muuttuvaan maailmaan? Mitkä ovat ihmisessä itsessään olevat hyvän elämän lähteet ja miten niitä voi edistää kasvatuspsykologisin menetelmin?

Positiivisen psykologian voima

Tänä syksynä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston tarjonnassa on kurssi, jolla tarkastellaan positiivisen psykologian esillenostamia inhimillisiä voimavaroja, onnellisuus, optimismi, myönteiset tunteet, luovuus, viisaus, sinnikkyys jne. Kurssilla opetellaan näkemään myös vaikeuksissa olevien ihmisten voimavarat ja selviytymisen mekanismit sekä yksilöllisinä että yhteisöllisinä prosesseina. Tavoitteena on lisäksi edistää opiskelijan kykyä tunnistaa ja vahvistaa omia voimavaroja sekä hyvinvointia erilaisissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa.

Kurssi välitetään Kuusamoon etäyhteydellä Lapin yliopistosta. Kurssiin kuuluu luentoja kolmena iltana, luentopäiväkirjan laatiminen sekä kirjallisuusessee (yht. 5 op). Lisätietoja löytyy nettisivuiltamme: http://www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi/fi/ihmisen-vahvuuksien-tukeminen-nakokulmia-positiiviseen-psy-2/

Ilmoittaudu 16.10. mennessä!


 

 

Tulossa myöhemmin syksyllä:

Nuorison kasvun kipupisteet ja syrjäytymisen ehkäisy 5 op (LY)

Lisätietoja:

Koulutussuunnittelija Hanne Palosaari, puh. 0400 175 657, hanne.palosaari@kuusamo.fi.

 
Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto, Kuusamon toimipaikka
Käyntiosoite: Kitkantie 35
93600, Kuusamo
Puh. 040 860 8715
www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi

Peruuta uutiskirjeen tilaus tästä