Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Historian abikurssi (20 t)

Onnistu ylioppilaskirjoituksissa, tule vahvistamaan osaamistasi kesälukioon!

Aika ja paikka

Ma–pe 22.–26.7.2019 klo 9.00–12.15
Oulun yliopisto, Linnanmaa

Kohderyhmä

Ne, jotka kirjoittavat ainereaalissa historian tai haluavat muuten kerrata lukion historian oppimäärän tai ovat ehkä aikeissa hakeutua opiskelemaan historiaa tai jotain muuta ainetta, jossa historiaa tarvitaan. Kurssi sopii myös kaikille historiasta yleiselläkin tasolla kiinnostuneille.

Kouluttaja

FL Tuula Siira

Tuulalla on pitkä kokemus lukiolaisten valmentamisesta erinomaisiin tuloksiin.

Sisältö

Lukion historian kurssien oppisisällöt mukaan lukien historiatieteen perusperiaatteiden ja nykypäivän yhteyksien läpikäyminen. Opiskelemme, miten kiitettävät historian vastaukset laaditaan sähköiset kirjoitukset huomioiden. Suosittelemme ottamaan kurssille mukaan oman kannettavan tietokoneen.

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, puh. 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Hinta

70 € sisältäen opettajan laatiman materiaalin

Ilmoittautuminen

14.6. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan

Huom. Kesäyliopiston toimisto on suljettu 6.7. alkaen. Mikäli ilmoittaudut kurssille tämän jälkeen, lähetämme kutsun sähköpostiisi aikaisintaan 18.7.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.