Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Google Suite for Education -alkeet

Aika ja paikka

Ke 4.9.19 klo 16.00-19.00 Kuusamo
Paikka ilmoitetaan tarkemmin osallistujille kutsussa.

Kohderyhmä

Työpaja on tarkoitettu sinulle peruskoulun tai lukion opettaja tai ohjaaja, joka aloitat käyttämään työssäsi Googlen työkaluja tai haluat kerrata perusasioita

Kouluttaja

Tvt-kehittäjä, KM Jaana Virtanen

Sisältö

Oletko aloittanut uutena opettajana peruskouluilla tai lukiossa ja Googlen työkalut ovat vielä vieras juttu? Tai ovatko Googlen työkalujen mahdollisuudet päässeet unohtumaan kesäloman aikana? Tämän työpajan aikana tutustutaan Kuusamon peruskoululla ja lukiossa käytössä olevaan GSE-ympäristöön (Google Suite for Education). Pajassa käydään läpi perusteita edukmo-tunnuksilla käytettävistä työkaluista.

Tutustumisen kohteena ovat Google Docs (tekstinkäsittely), Slides (esityspohjat), Forms (kyselylomakkeet) sekä tietysti Classroom, jonka kautta opettajat voivat jakaa oppilaille esim. materiaaleja ja tehtäviä. Koulutuksen aikana voidaan tutustua myös muihin Googlen työkaluihin osallistujien toiveiden mukaisesti, esim. Sivustot (nettisivujen tekoon), Drawings (piirustukset).

Huom! Google-pajassa tulisi kaikilla osallistujilla olla GSE-tunnukset eli tavalliset gmail-tunnukset eivät ole sallittuja opetuskäytössä oppilaiden kanssa.

Hinta

50 € sisältäen opetuksen ja kahvitarjoilun

Ilmoittautuminen

23.8. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Kuusamon toimipaikkaan

Koulutus järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi määräpäivään mennessä.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.