Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Syksyn tullen sieniä kasvaa karhunkankahalla...

Sieniin voi tutustua myös kesäyliopiston sienikurssilla elokuussa. Syyskuussa käydään kaupunkivaelluksella kirjoittajien kanssa, lokakuussa skräpätään valokuvista muistoja vaikkapa joululahjaksi ja marraskuussa kuunnellaan kehon viisaita viestejä. Nämä ja monta muuta mukavaa kurssia löydät ammatillisen täydennyskoulutuksen ja taito- ja taideaineiden tarjonnasta.

Avoimissa yliopisto-opinnoissa vanhat tutut oppiaineet aloittavat uusintakierroksen syyslukukaudella. Lisäksi tarjolla on mielenkiintoisia uutuuksia, kuten gerontologia 25 op, matkailualan perusopinnot 25 op, musiikkiterapia 30 op, politiikkatieteet ja sosiologia 25 op, sosiaalipsykologia 25 op, terveyden edistäminen ja terveystieto 25 op, uskontotiede 25 op, yleinen käännöstiede 25 op sekä yleinen teologia 35 op.

Ikääntyvien yliopisto ja senioritoiminta jatkavat entiseen tapaan luentosarjojen, seminaarien, terveystiedon ja nettikurssien merkeissä. Lisäksi kirjoittajaryhmä senioreille palaa ohjelmaan, ja aivan uutena toimintana tarjolla on maalauksen alkeiskurssi senioreille.

Näiden maistiaisen jälkeen - tervetuloa tutustumaan kesäyliopiston koko koulutustarjontaan!

Tutustu myös ilmoittautumisohjeisiin ja kesäyliopiston opiskelijatunnusten käyttöön (pdf).

Kuva: Merja Kuure