Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kesäyliopistossa tapahtuu! Lue tärpit tästä!

Ilmoittautuminen DiKATA-hankkeen maksuttomiin digitaitokoulutuksiin on alkanut!

DiKATA-hankkeen tavoitteena on parantaa kymmenien tuhansien työikäisten digiosaamista. Hanke kattaa koko Suomen, sillä DiKATA-digitaitokoulutuksia järjestävät maan 18 kesäyliopistoa ympärivuotisesti hankkeen keston ajan. Matalan kynnyksen koulutukset sisältävät vuorovaikutteisia verkkokoulutuksia ja itseopiskelupaketteja.

Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan koulutuksiin: DiKATA-kurssit

Ajankohtaista:

Dikatan koulutukset Helppokäyttötoiminnot tutuksi 1 ja 2 30.9. ja 3.10 klo 17-18 on peruttu kouluttajan esteen vuoksi ja koulutukset siirtyvät joulukuulle, uusi aika ilmoitetaan myöhemmin DiKATA-kurssien sivulla.

Lisätietoa hankkeesta ja koulutuksista


Avoimet yliopisto-opinnot alkavat

Syksyn uutiskirjeestä löydät ajankohtaista tietoa avoimista yliopisto-opinnoista: Siirry uutiskirjeeseen

Tästä pääset suoraan syksyllä alkavien koulutusten kurssilistaukseen: Opinnot lukuvuonna 2019-2020


Uusia väyliä yliopistoon

"Jos harkitset avoimen väylän kautta hakemista, opintojen suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa. Hakeminen avoimen väylän kautta tapahtuu korkeakoulujen yhteishaussa Opintopolussa. Kevään 2020 yhteishaku on 18.3.–1.4.2020. Opiskelijavalinnat tehdään ko. hakukohteen valintaperusteiden mukaisesti. Vaadittavien väyläopintojen määrä voi vaihdella 10 opintopisteestä 60 opintopisteeseen. Valintaperusteet määrittelevät, millainen kokonaisuus avoimen yliopiston opintoja sinun on suoritettava, jotta voit hakea avoimen väylän kautta." (Lähde: Avoimen väylän sivu)

Myös kesäyliopisto järjestää avoimen yliopiston väylään kuuluvia opintoja, esim. ruotsin kieli 25 op.

Lue lisää Oulun yliopiston Avoimen väylän sivuilta


DiKATA ja Geronet -hankkeissa maksuttomia koulutuksia kaikille kiinnostuneille!

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto on mukana valtakunnallisissa digitaitoja kehittävissä hankkeissa.

DiKATA-hankkeessa tarjotaan syksystä 2019 alkaen koulutuksia ja kootaan tuutoreita, jotta työikäisten aikuisten digiosaaminen kehittyisi. Kaikille avoimissa ja maksuttomissa DiKATA-verkkokoulutuksissa osallistujat saavat työhön ja vapaa-aikaan hyödyllistä digiosaamista.

Lue lisää hankkeesta ja seuraa koulutustarjontaamme: https://snellmankesayliopisto.fi/dikata/

 

Geronet-hankkeen tavoitteena on luoda tutoroinnin ja koulutusten verkosto, joka perustuu aitoon vertaisohjaukseen ja ikääntyville mahdollisimman miellyttäviin oppimistilanteisiin. Mallissa koulutetaan tutoreita, jotka ovat mukana ikääntyville järjestettävillä digitaitoja kehittävillä kursseilla.

Lue lisää hankkeesta: https://kesayo.jyu.fi/fi/yhteistyo/yhteistyohankkeet/geronet-2019-2020/geronet-valtakunnallinen-ikaantyvien-digiosaamisen-kehittamishanke


Kesäyliopisto - kaiken ikäisille - kaikkina vuodenaikoina!

Tutustu kesäyliopiston koulutustarjontaan!