Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Digityökaluja digitutoreille 3 op

Aika ja paikka

Aloituswebinaari ke 18.9. klo 15.30–17.30
Lähipäivä ke 25.9. klo 9.00-16.00 Kuusamo, paikka ilmoitetaan tarkemmin osallistujille koulutuskutsussa
Päätöswebinaari ti 15.10. klo 15.30–17.30

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu ensi sijassa perusasteen ja lukiokoulutuksen digitutoreille. Koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä; ensisijalla ovat perusasteen ja lukiokoulutuksen digitutorit.

Kouluttaja

Digitaalisen oppimisen asiantuntija ja freelancer-kouluttaja, KM Matleena Laakso, Tampereen ammattikorkeakoulu
https://www.matleenalaakso.fi/

 

Sisältö

Koulutuksen keskeiset teemat ovat 360-sisällöt, podcastit ja sähköinen arviointi.

Osallistujat pääsevät virtuaaliselle luokkaretkelle ja harjoittelemme myös itse luomaan interaktiivisia 360-kuvia ja -videoita mm. Google Tour Creatorilla ja ThingLinkillä. Podcastien osalta perehdymme niiden hyödyntämiseen opetuksessa ja tutkimme miten voi tehdä äänitiedostoja ja liittää niitä mm. virtuaaliretkiin tai luoda oman podcast-sarjan. Sähköistä arviointia opettelemme tutustumalla laajaan tarjolla olevien välineiden kirjoon ja tekemällä kokeita tai kyselyitä omille oppilaille.  

Koulutukseen kuuluu lähipäivä, kaksi webinaaria ja omaan työhön liittyviä etätehtäviä. Webinaareihin on suositeltavaa osallistua reaaliaikaisesti, mutta tarvittaessa ne voi katsoa tallenteina. Ilmoittautuessasi sitoudut suorittamaan koko 3 op koulutuksen. Koulutuksen suorittamisesta saa todistuksen.

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulu TAMK ja Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Kuusamon toimipaikka.

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Johanna Riekki, p. 040 753 5716, johanna.riekki@kuusamo.fi

Huomioitavaa

Koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä; ensisijalla ovat perusasteen ja lukiokoulutuksen digitutorit.

Hinta

Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen henkilöstökoulutusta ja on osallistujille maksutonta. Koulutukseen sisältyy koulutusmateriaali (sähköisessä muodossa) sekä aloituskahvit; muista ruokailukuluista ja mahdollisista matkakuluista osallistuja vastaa itse.

Ilmoittautuminen

4.9. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Kuusamon toimipaikkaan

Koulutus järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi määräpäivään mennessä.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Kurssi on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle.
The course is full. You can register for the waiting list.