Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Digitaalis-taktiilinen pedagogiikka kieltenopetuksessa

Aika ja paikka

La 16.2.19 klo 9.00-16.00 Kuusamo

Kohderyhmä

Kieltenopettajat

Kouluttaja

FM Heini Syyrilä

Heini on valittu vuoden kieltenopettajaksi 2017. Heini on kehittänyt pitkäjänteisesti menetelmiä, joilla tietotekniikka tulee kieltenopetuksen luontevaksi osaksi. ja hän on ollut myös edellekävijä sähköisten kokeiden kehittämisessä. Heini toimii päätyönsä ohella kouluttajana yrityksessään Digiopetus Syyrilä. Hän on saanut paljon positiivista palautetta koulutuksistaan, jotka tarjoavat kaivattua konkretiaa kieltenopettajan arkeen. Ideoita ja vinkkejä saa koulutuksista runsaasti ja kaikki ovat käytännössä testattuja, toimivia menetelmiä.

Sisältö

Koulutuksessa tutustutaan digitaalisuuden ja toiminnallisuuden hyödyntämiseen kieltenopetuksessa. Kouluttaja käy lävitse runsaasti konkreettisia, omassa työssään testaamia esimerkkejä ja osallistujat pääsevät kokeilemaan niitä myös oppijan näkökulmasta. Päivän aikana laaditaan myös materiaalia omaan opetukseen. Tavoitteena on oppia suunnittelemaan digitaalis-taktiilisen pedagogiikan mukaisia opetuskokonaisuuksia, jotka innostavat oppimaan ja tukevat monenlaisia oppijoita.

Hinta

165€ sisältäen koulutuksen, materiaalin, lounaan ja kahvin

Ilmoittautuminen

31.1. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Kuusamon toimipaikkaan

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.